Ryan Adams - Wednesdays

Cover Ryan Adams - Wednesdays
Digital
PaxAm 0842812129445
Cover Ryan Adams - Wednesdays
LP
Paxam 2812129414

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/03/2021 (Positie 10)
Laatste week notering:27/03/2021 (Positie 10)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12166 (91 Punten)
Vinyl 33:27/03/2021 / Piek: 3 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 45 / Weken: 1
de  Piek: 13 / Weken: 1
at  Piek: 53 / Weken: 1
nl  Piek: 10 / Weken: 1
be  Piek: 47 / Weken: 2 (V)
  Piek: 135 / Weken: 1 (W)
es  Piek: 98 / Weken: 1

Tracks

19/03/2021
CD PaxAm 2812129421 / EAN 0842812129421
11/12/2020
Digital PaxAm 0842812129445 / EAN 0842812129445
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm Sorry And I Love You
  3:34
2.Who Is Going To Love Me Now, If Not You
  3:31
3.When You Cross Over
  4:19
4.Walk In The Dark
  4:12
5.Poison & Pain
  3:09
6.Wednesdays
  5:25
7.Birmingham
  3:11
8.So, Anyways
  3:46
9.Mamma
  4:24
10.Lost In Time
  3:54
11.Dreaming You Backwards
  3:04
   
19/03/2021
LP Paxam 2812129414 / EAN 0842812129414
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ 7" Single: "It's Not That Kind Of Night".
   

Ryan Adams   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
New York, New York24/11/20018312
Answering Bell02/03/2002927
So Alive31/01/2004971
Lucky Now01/10/2011674
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gold09/03/2002604
Demolition05/10/2002445
Rock 'N' Roll15/11/2003812
Cold Roses (Ryan Adams & The Cardinals)07/05/2005485
2924/12/2005732
Easy Tiger30/06/2007374
Cardinology (Ryan Adams & The Cardinals)01/11/2008722
Ashes & Fire15/10/2011212
Ryan Adams13/09/2014114
Ten Songs From - Live At Carnegie Hall13/06/2015443
198926/09/2015215
Prisoner25/02/201784
Wednesdays27/03/2021101
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Ryan Adams - Wednesdays (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Een portie heel aangename muziek van Ryan Adams. Natuurlijk heb ik daar niks op tegen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?