Ryan Adams - Dreaming You Backwards

Nummer

Jaar:2020
Producer:Don Was
Ryan Adams
Beatriz Artola
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04WednesdaysPaxAm
2812129421
Album
CD
19/03/2021

Ryan Adams   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
New York, New York24/11/20018312
Answering Bell02/03/2002927
So Alive31/01/2004971
Lucky Now01/10/2011674
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gold09/03/2002604
Demolition05/10/2002445
Rock 'N' Roll15/11/2003812
Cold Roses (Ryan Adams & The Cardinals)07/05/2005485
2924/12/2005732
Easy Tiger30/06/2007374
Cardinology (Ryan Adams & The Cardinals)01/11/2008722
Ashes & Fire15/10/2011212
Ryan Adams13/09/2014114
Ten Songs From - Live At Carnegie Hall13/06/2015443
198926/09/2015215
Prisoner25/02/201784
Wednesdays27/03/2021101
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Ryan Adams - Dreaming You Backwards (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Zoals veel muziek van deze man is ook deze wel een goed klinkende bedoeling geworden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?