Rufus Wainwright - Going To A Town

Cover Rufus Wainwright - Going To A Town
Cover

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Rufus Wainwright
Producer:Rufus Wainwright
Gecoverd door:George Michael
Mathilde Santing
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:04Release The StarsGeffen
06025 1730161
Album
CD
11/05/2007
Live4:13Milwaukee At Last!!!Decca
2713497
Album
CD
04/09/2009
Live4:13Milwaukee At Last!!! [Deluxe Edition]Decca
2713499
Album
CD
04/09/2009
4:05Radio 1 - Sonar 1000 volume 2Universal
5339281
Compilatie
CD
29/06/2012
Live4:28Live From The Artists DenUniversal
08048 7928432
Album
CD
28/02/2014
»» alles tonen

Rufus Wainwright   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Out Of The Game05/05/2012991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Want One04/06/2005772
Want Two04/06/2005682
Release The Stars19/05/20072715
Rufus Does Judy At Carnegie Hall15/12/2007881
All Days Are Nights: Songs For Lulu17/04/2010384
Out Of The Game28/04/2012128
The Best Of Rufus Wainwright - Vibrate08/03/2014432
Take All My Loves - 9 Shakespeare Sonnets30/04/2016531
Unfollow The Rules18/07/2020281
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62Rufus Wainwright - Going To A Town (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Mooie plaat van Rufus Wainwright.

otnorot
*****
Knap nummer van Rufus.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Zalig plaatje uit begin mei 2007 van de nu inmiddels 44 Jarige Amerikaans / Canadese zanger, componist en songschrijver: "Rufus McGarrigle Wainwright" !!! Dik voldoende !!! Radio 2 Top 2000 - 2017: # 1223 ☺!!!

gherkin
*****
Heerlijk stukje muziek van deze Rufus Wainwright.

Rootje
******
Wat is deze aanklacht over VS vre-se-lijk mooi zeg.
Getergd en melancholisch.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?