Roxette - Vulnerable

Cover Roxette - Vulnerable
Cover

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:Per Gessle
Producer:Clarence Öfwerman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 71 / Weken: 10
se  Piek: 12 / Weken: 10

Tracks

23/02/1995
CD-Maxi EMI 8651522
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vulnerable (Single Edit)
  4:30
2.The Sweet Hello, The Sad Goodbye
4:49
3.Vulnerable (Demo December 28, '90)
4:44
4.I'm Sorry (Demo August 18, '90)
3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:03Crash! Boom! Bang!EMI
8287272
Album
CD
11/04/1994
Single Edit4:30Don't Bore Us - Get To The Chorus! Greatest HitsEMI
8354662
Album
CD
01/02/1995
Single Edit4:30VulnerableEMI
8651522
Single
CD-Maxi
23/02/1995
Demo December 28, '904:44VulnerableEMI
8651522
Single
CD-Maxi
23/02/1995
4:25KuschelRock 9Sony
480 999 2
Compilatie
CD
21/09/1995
»» alles tonen

Roxette   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Look25/03/1989216
Listen To Your Heart11/11/1989515
Dangerous10/02/19901214
It Must Have Been Love09/06/1990222
Joyride02/03/1991117
Fading Like A Flower (Every Time You Leave)18/05/1991712
The Big L.07/09/19911511
Spending My Time09/11/1991268
Church Of Your Heart11/04/1992595
How Do You Do!11/07/1992220
Queen Of Rain31/10/1992208
Fingertips '9327/02/1993324
Almost Unreal12/06/1993313
Sleeping In My Car26/03/1994196
Crash! Boom! Bang!04/06/1994234
Fireworks17/09/1994413
You Don't Understand Me28/10/1995195
Wish I Could Fly06/02/19993512
Anyone22/05/1999738
Stars14/08/1999744
The Centre Of The Heart07/04/2001742
Milk And Toast And Honey29/09/20018011
A Thing About You22/02/20038817
One Wish28/10/2006961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Look Sharp!29/04/19891755
Joyride13/04/1991447
Tourism19/09/1992231
Crash! Boom! Bang!23/04/1994629
Don't Bore Us - Get To The Chorus! Greatest Hits04/11/19951225
Have A Nice Day06/03/19991211
Room Service14/04/2001803
The Ballad Hits08/02/2003419
The Pop Hits05/04/20032710
A Collection Of Roxette Hits - Their 20 Greatest Songs!28/10/2006484
Charm School19/02/2011213
Travelling31/03/2012321
The 30 Biggest Hits - XXX25/04/2015951
Good Karma11/06/2016361
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live Travelling The World [DVD]14/12/2013164
Boxette [DVD]13/10/201853
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.65 (Reviews: 68)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/10/2005 17:13
Snormobiel Beusichem
******
Man oh man was schön !!!!
23/12/2007 20:00
okii
**
uuuffff...

Topbart
*****
In februari 1995 alweer de 5e single van het album "Crash boom bang". Kreeg, net als zijn voorganger "Run to you" geen notering in Nederland. Van deze single kan ik zeggen dat dat zeer zonde is want het is een sterk nummer!!!

dazzlingdiamond
***
Het nummer steekt muzikaal goed in elkaar, maar de nasale stem van de zanger leent zich beter voor liedjes waarbij deze wat minder centraal staat. Bereikte nummer 44 in Engeland.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?