Roxette - The Centre Of The Heart

Cover Roxette - The Centre Of The Heart
CD-Maxi
Roxette / EMI/
7234 790312 5
Cover Roxette - The Centre Of The Heart
Cover

Charts

Binnenkomst:07/04/2001 (Positie 74)
Laatste week notering:14/04/2001 (Positie 85)
Piekpositie:74 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:22250 (43 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 15
de  Piek: 31 / Weken: 9
at  Piek: 30 / Weken: 11
nl  Piek: 74 / Weken: 2
be  Piek: 21 / Weken: 7 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 1 / Weken: 12
fi  Piek: 13 / Weken: 3
it  Piek: 43 / Weken: 3
es  Piek: 7 / Weken: 2

Tracks

19/03/2001
CD-Maxi Roxette 8791712 (EMI) / EAN 0724387917125
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Centre Of The Heart
  3:22
2.Entering Your Heart
3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22The Centre Of The HeartRoxette
8791712
Single
CD-Maxi
19/03/2001
3:22Room ServiceEMI
5320432
Album
CD
02/04/2001
3:21VIVA Hits 13Warner
8573-89043-2
Compilatie
CD
18/06/2001
3:21Ö3 Greatest Hits Vol. 14Amadeo
585051 2
Compilatie
CD
25/06/2001
3:23Now That's What I Call Music! 30 [ZA]EMI
STARCD6649
Compilatie
CD
2001
»» alles tonen

Roxette   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Look25/03/1989216
Listen To Your Heart11/11/1989515
Dangerous10/02/19901214
It Must Have Been Love09/06/1990222
Joyride02/03/1991117
Fading Like A Flower (Every Time You Leave)18/05/1991712
The Big L.07/09/19911511
Spending My Time09/11/1991268
Church Of Your Heart11/04/1992595
How Do You Do!11/07/1992220
Queen Of Rain31/10/1992208
Fingertips '9327/02/1993324
Almost Unreal12/06/1993313
Sleeping In My Car26/03/1994196
Crash! Boom! Bang!04/06/1994234
Fireworks17/09/1994413
You Don't Understand Me28/10/1995195
Wish I Could Fly06/02/19993512
Anyone22/05/1999738
Stars14/08/1999744
The Centre Of The Heart07/04/2001742
Milk And Toast And Honey29/09/20018011
A Thing About You22/02/20038817
One Wish28/10/2006961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Look Sharp!29/04/19891755
Joyride13/04/1991447
Tourism19/09/1992231
Crash! Boom! Bang!23/04/1994629
Don't Bore Us - Get To The Chorus! Greatest Hits04/11/19951225
Have A Nice Day06/03/19991211
Room Service14/04/2001803
The Ballad Hits08/02/2003419
The Pop Hits05/04/20032710
A Collection Of Roxette Hits - Their 20 Greatest Songs!28/10/2006484
Charm School19/02/2011213
Travelling31/03/2012321
The 30 Biggest Hits - XXX25/04/2015951
Good Karma11/06/2016361
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live Travelling The World [DVD]14/12/2013164
Boxette [DVD]13/10/201853
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 104)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
31/12/2007 14:14
okii
*****
5-

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Waarom deze voorloper van hun album "Room Service" uit maart 2001 moest floppen is me nogsteeds een raadsel ??? Vooral als je de sommige véél beroerdere platen, die nu in de Nederlandse hitlijsten vermeld staan, aan moet horen !!! Petje af hoor voor deze leuke vlotte plaat van het Zweedse duo ☺!!!

Topbart
*****
In april 2001 was dit de 1e single van het album "Room Service" en tevens de 1e die niet meer door de Top 40 werd opgepikt. Zeer, zeer jammer want dit is een lekker vlotte plaat die hoger had mogen komen dan nr 74 van de Single Top 100!!!!!
Laatst gewijzigd: 01/03/2010 15:09

Glennie
***
3*
Ben niet meteen de grootste fan van Roxette, maar dit nummer kan erdoor.

gherkin
*****
Tof nummer.

bluezombie
****
Decent effort.

Sicco
******
Ik begrijp niet waarom dit nummer niet de top 10 heeft gehaald..
In thuisland Zweden heeft hij het erg goed gedaan... ik had hier ook een hit verwacht :(
M.i. ligt dit aan een tekort aan airplay...

dazzlingdiamond
****
weer een prima en radiovriendelijk pop/rocknummer van de Zweedse formatie met een redelijk tijdloze productie. Een aardige poging om hun sound van de jaren 80 naar de jaren 00 te transformeren.

ericwyns
****
Degelijke popsong van Roxette uit het jaar 2000; de singel stond anno 2001 zeven weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en bereikte de 21ste plaats als hoogste notering.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?