Roxette - Stars

Cover Roxette - Stars
CD-Maxi
EMI/7243 8 86913 0 7
Cover Roxette - Stars
CD-Maxi Part 1 of a 2CD Set
EMI/7243 8 87676 0 6

Charts

Binnenkomst:14/08/1999 (Positie 97)
Laatste week notering:04/09/1999 (Positie 82)
Piekpositie:74 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:20473 (74 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 6
de  Piek: 23 / Weken: 13
nl  Piek: 74 / Weken: 4
be  Piek: 45 / Weken: 4 (V)
se  Piek: 13 / Weken: 13
fi  Piek: 9 / Weken: 4
no  Piek: 11 / Weken: 6

Tracks

26/07/1999
CD-Maxi EMI 8869130 (EMI) / EAN 0724388691307
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stars (Almighty Single Version)
  3:48
2.Better Off On Her Own
  2:49
3.I Was So Lucky (Tits & Ass Demo)
4:12
4.7twenty7 (Tits & Ass Demo)
3:28
5.Stars (Album Version)
3:56
Extras:
Anyone (Enhanced Video) 4:45
   
27/09/1999
Part 1 of a 2CD set - CD-Maxi EMI 8876760 (EMI) / EAN 0724388767606
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stars (Almighty Radio Edit)
  3:50
2.Anyone
  4:30
3.Stars (Album Version)
3:55
Extras:
Stars (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56Have A Nice DayRoxette
4988532
Album
CD
22/02/1999
Almighty Single Version3:48StarsEMI
8869130
Single
CD-Maxi
26/07/1999
Album Version3:56StarsEMI
8869130
Single
CD-Maxi
26/07/1999
Almighty Radio Edit3:50Stars [Part 1 of a 2CD set]EMI
8876760
Single
CD-Maxi
27/09/1999
Album Version3:55Stars [Part 1 of a 2CD set]EMI
8876760
Single
CD-Maxi
27/09/1999
»» alles tonen

Roxette   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Look25/03/1989216
Listen To Your Heart11/11/1989515
Dangerous10/02/19901214
It Must Have Been Love09/06/1990222
Joyride02/03/1991117
Fading Like A Flower (Every Time You Leave)18/05/1991712
The Big L.07/09/19911511
Spending My Time09/11/1991268
Church Of Your Heart11/04/1992595
How Do You Do!11/07/1992220
Queen Of Rain31/10/1992208
Fingertips '9327/02/1993324
Almost Unreal12/06/1993313
Sleeping In My Car26/03/1994196
Crash! Boom! Bang!04/06/1994234
Fireworks17/09/1994413
You Don't Understand Me28/10/1995195
Wish I Could Fly06/02/19993512
Anyone22/05/1999738
Stars14/08/1999744
The Centre Of The Heart07/04/2001742
Milk And Toast And Honey29/09/20018011
A Thing About You22/02/20038817
One Wish28/10/2006961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Look Sharp!29/04/19891755
Joyride13/04/1991447
Tourism19/09/1992231
Crash! Boom! Bang!23/04/1994629
Don't Bore Us - Get To The Chorus! Greatest Hits04/11/19951225
Have A Nice Day06/03/19991211
Room Service14/04/2001803
The Ballad Hits08/02/2003419
The Pop Hits05/04/20032710
A Collection Of Roxette Hits - Their 20 Greatest Songs!28/10/2006484
Charm School19/02/2011213
Travelling31/03/2012321
The 30 Biggest Hits - XXX25/04/2015951
Good Karma11/06/2016361
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live Travelling The World [DVD]14/12/2013164
Boxette [DVD]13/10/201853
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 127)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
24/08/2004 22:54
zadranin
******
The only Roxette dance song, and is go-oo-oo-d!!
24/12/2007 17:53
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Waarom deze plaat "Stars" van de Zweedse formatie "Roxette" geen hit werd in Holland is me nog steeds niet duidelijk !!! Deze vlotte dansplaat uit juli 1999 bevalt me persoonlijk namelijk prima !!! Ik schaam me daarom ook niet voor mijn 5 sterren !!!
31/12/2007 14:01
okii
****
4+

Double Trouble
******
Wat mij betreft het beste Roxette-nummer, maar daarover verschillen de meningen. :-)

Topbart
*****
Dit was in augustus 1999 3e single van het album "Have a nice day". Had wel hoger mogen eindigen dan nr 74 van de Single Top 100!!!! Lekkere discoplaat en ik schaam me ook niet voor de 5 sterren!!!!!!!

Sicco
******
Het is een schande dat dit nummer niet hoger is gekomen dan positie 74 :(
Het is een lekker zomers nummer (de Almighty radio version dan).... Ik vind het 6 sterren waard!

gherkin
*****
Five stars voor Roxette.

bluezombie
***
Not much chop.

Patrick7781
*
Bagger.

dazzlingdiamond
*****
Leuk dat Roxette met zo'n vlotte dansplaat kwam. De uitstekende remix zorgt voor een plaat die het goed in de clubs en op de radio had kunnen doen.

ericwyns
*****
Prima nummer van Roxette uit 1989 dat anno 1999 slechts een kleine hit werd in de Vlaamse Ultratop 50: vier weken genoteerd met een piek op plaats 45. Het nummer verdiende eigenlijk wel veel meer succes ...

savagegrant
*****
Better than Wish I Could Fly and should have charted. The Almighty remix is also brilliant.

Hijinx
****
It was a real double take the first time I heard this, if not for the title appearing regularly I'd have thought I was surely listening to the wrong thing! A bit of a hyperactive mess of elements that probably shouldn't be included together (oh let's add a choir, why not?!) and I admire the gall of it all.

Bearcat
*****
Wat afwijkend nummer van Roxette
Helemaal niet verkeerd
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?