Roxette - Run To You

Cover Roxette - Run To You
Cover
Cover Roxette - Run To You
Cover

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:Per Gessle
Producer:Clarence Öfwerman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 31 / Weken: 4
de  Piek: 51 / Weken: 12
be  Piek: 33 / Weken: 4 (V)
au  Piek: 49 / Weken: 3

Tracks

14/11/1994
CD-Maxi EMI 8651292 (EMI) / EAN 0724386512925
Toon detailsAlles beluisteren
1.Run To You
  3:39
2.Don't Believe In Accidents (Demo Spring '88)
3:42
3.Crash! Boom! Bang! (Demo May '93)
4:15
4.Almost Unreal (Demo February '93)
3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Demo December '923:45Crash! Boom! Bang!Electrola
8650852
Single
CD-Maxi
11/04/1994
3:39Crash! Boom! Bang!EMI
8287272
Album
CD
11/04/1994
3:39Run To YouEMI
8651292
Single
CD-Maxi
14/11/1994
3:40Bravo Hits 9EMI
7243 8 32596 2 5
Compilatie
CD
28/02/1995
3:38Hot Hits [TL 541/23]Time Life
TL 541/23
Compilatie
CD
1995
»» alles tonen

Roxette   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Look25/03/1989216
Listen To Your Heart11/11/1989515
Dangerous10/02/19901214
It Must Have Been Love09/06/1990222
Joyride02/03/1991117
Fading Like A Flower (Every Time You Leave)18/05/1991712
The Big L.07/09/19911511
Spending My Time09/11/1991268
Church Of Your Heart11/04/1992595
How Do You Do!11/07/1992220
Queen Of Rain31/10/1992208
Fingertips '9327/02/1993324
Almost Unreal12/06/1993313
Sleeping In My Car26/03/1994196
Crash! Boom! Bang!04/06/1994234
Fireworks17/09/1994413
You Don't Understand Me28/10/1995195
Wish I Could Fly06/02/19993512
Anyone22/05/1999738
Stars14/08/1999744
The Centre Of The Heart07/04/2001742
Milk And Toast And Honey29/09/20018011
A Thing About You22/02/20038817
One Wish28/10/2006961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Look Sharp!29/04/19891755
Joyride13/04/1991447
Tourism19/09/1992231
Crash! Boom! Bang!23/04/1994629
Don't Bore Us - Get To The Chorus! Greatest Hits04/11/19951225
Have A Nice Day06/03/19991211
Room Service14/04/2001803
The Ballad Hits08/02/2003419
The Pop Hits05/04/20032710
A Collection Of Roxette Hits - Their 20 Greatest Songs!28/10/2006484
Charm School19/02/2011213
Travelling31/03/2012321
The 30 Biggest Hits - XXX25/04/2015951
Good Karma11/06/2016361
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live Travelling The World [DVD]14/12/2013164
Boxette [DVD]13/10/201853
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22 (Reviews: 78)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
***
In november/december 1994 was dit de 4e single van het album "Crash boom bang". Kreeg geen notering in Nederland. Een van de weinige mindere nummers van Roxette

BeansterBarnes
**
Wasn't too fussed on this track back then.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima track uit 1994 van het Zweedse topduo "Roxette" !!! Afkomstig van hun grandioze album "Crash! Boom! Bang!" !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

Hijinx
***
Average track.

bluezombie
*****
Great song, really love the chorus.

Patrick7781
****
Aardig.

dazzlingdiamond
****
Fijne, goed gezongen single met een goede opbouw en een mooie muzikale break in het midden. Niet hun grootste hit uit die tijd, maar wel een van de betere singles. Bereikte nummer 27 in Engeland.

matty d
******
6 stars

gherkin
****
Best wel een sterk nummer.

tigerlover
*****
lekkere song van onze vrienden van Roxette
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?