Roxette - Fingertips '93

Cover Roxette - Fingertips '93
CD-Maxi
EMI 8 65022 2 (nl)

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Per Gessle
Producer:Clarence Öfwerman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/02/1993 (Positie 40)
Laatste week notering:20/03/1993 (Positie 38)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:14337 (260 Punten)
Single Tip:13/02/1993 / Piek: 2 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 45 / Weken: 11
nl  Piek: 32 / Weken: 4
be  Piek: 29 / Weken: 6 (V)
se  Piek: 39 / Weken: 2

Tracks

26/01/1993
CD-Maxi EMI 8 65022 2 (EMI) [nl] / EAN 0724386502223
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fingertips '93
  3:42
2.Dressed For Success (Live)
4:49
3.Hotblooded (Live)
3:55
4.The Voice
  4:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22TourismEMI
7999292
Album
CD
28/08/1992
3:42Fingertips '93EMI
8 65022 2
Single
CD-Maxi
26/01/1993
3:42Bravo Hits 3EastWest
0777 7 89052 2 6
Compilatie
CD
04/03/1993
3:42Ronny's Pop Show [1993/1] - 36 Dranssylvanische HitsColumbia
473993 2
Compilatie
CD
11/05/1993
3:35The Greatest Hits '93 Vol. 1EVA
7877262
Compilatie
CD
1993
»» alles tonen

Roxette   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Look25/03/1989216
Listen To Your Heart11/11/1989515
Dangerous10/02/19901214
It Must Have Been Love09/06/1990222
Joyride02/03/1991117
Fading Like A Flower (Every Time You Leave)18/05/1991712
The Big L.07/09/19911511
Spending My Time09/11/1991268
Church Of Your Heart11/04/1992595
How Do You Do!11/07/1992220
Queen Of Rain31/10/1992208
Fingertips '9327/02/1993324
Almost Unreal12/06/1993313
Sleeping In My Car26/03/1994196
Crash! Boom! Bang!04/06/1994234
Fireworks17/09/1994413
You Don't Understand Me28/10/1995195
Wish I Could Fly06/02/19993512
Anyone22/05/1999738
Stars14/08/1999744
The Centre Of The Heart07/04/2001742
Milk And Toast And Honey29/09/20018011
A Thing About You22/02/20038817
One Wish28/10/2006961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Look Sharp!29/04/19891755
Joyride13/04/1991447
Tourism19/09/1992231
Crash! Boom! Bang!23/04/1994629
Don't Bore Us - Get To The Chorus! Greatest Hits04/11/19951225
Have A Nice Day06/03/19991211
Room Service14/04/2001803
The Ballad Hits08/02/2003419
The Pop Hits05/04/20032710
A Collection Of Roxette Hits - Their 20 Greatest Songs!28/10/2006484
Charm School19/02/2011213
Travelling31/03/2012321
The 30 Biggest Hits - XXX25/04/2015951
Good Karma11/06/2016361
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live Travelling The World [DVD]14/12/2013164
Boxette [DVD]13/10/201853
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05Roxette - Fingertips '93 (Reviews: 55)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
In februari 1993 was dit de 3e single van het tussendoortje "Tourism" met live-opnamen en een aantal studionummers. In de Top 40 bleef ie steken op nr 2 van de Tipparade, maar bij de Mega Top 50 kwam ie toch nog tot nr 34. Het is nummer is te goed voor 3 sterren maar met moeite kan ik nog net 4 sterren geven. Het is zeker niet hun beste song, sorry!

tigerlover
**
niet mijn smaak, een tegenvaller van Roxette

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een vergeten, matige ø track uit eind augustus 1992 van het Zweedse duo: "Roxette" !!! Werd toch op single uitgebracht in Holland, eind januari 1993 !!! Echter zonder groot succes !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 2) ☺!!!

BingTheKing
***
matig nummer voor "Roxette" begrippen

Farg0
*****
underrated track!

Bearcat
***
Dit kan ik nog net een voldoende geven
Wat minder nummer van Roxette

gherkin
***
Zeker niet hun beste, maar verkeerd klinkt het toch ook niet.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?