Roxette - A Thing About You

Cover Roxette - A Thing About You
CD-Maxi
Roxette 5515060
Cover Roxette - A Thing About You
CD-Single
EMI CDPRO 4313 (se)

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Per Gessle
Producer:Per Gessle
Clarence Öfwerman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/02/2003 (Positie 100)
Laatste week notering:14/06/2003 (Positie 100)
Piekpositie:88 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:19394 (105 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 35 / Weken: 14
de  Piek: 37 / Weken: 7
at  Piek: 39 / Weken: 8
nl  Piek: 88 / Weken: 17
be  Piek: 39 / Weken: 4 (V)
se  Piek: 14 / Weken: 12
it  Piek: 35 / Weken: 4

Tracks

14/10/2002
CD-Maxi Roxette 5515060 (EMI) / EAN 0724355150608
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Thing About You
  3:51
2.The Weight Of The World
  2:52
Extras:
A Thing About You (Video) 3:43
   
2002
Promo - CD-Single EMI CDPRO 4313 [se]
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Thing About You
  3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51A Thing About YouRoxette
5515060
Single
CD-Maxi
14/10/2002
3:51The Ballad Hits [Limited Edition]Capitol
5418580
Album
CD
04/11/2002
3:51The Ballad HitsCapitol
54 1857 2
Album
CD
04/11/2002
3:51A Thing About You [Promo]EMI
CDPRO 4313
Single
CD-Single
2002
3:47Ö3 Greatest Hits Vol. 21Warner
505046646252
Compilatie
CD
21/03/2003
»» alles tonen

Roxette   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Look25/03/1989216
Listen To Your Heart11/11/1989515
Dangerous10/02/19901214
It Must Have Been Love09/06/1990222
Joyride02/03/1991117
Fading Like A Flower (Every Time You Leave)18/05/1991712
The Big L.07/09/19911511
Spending My Time09/11/1991268
Church Of Your Heart11/04/1992595
How Do You Do!11/07/1992220
Queen Of Rain31/10/1992208
Fingertips '9327/02/1993324
Almost Unreal12/06/1993313
Sleeping In My Car26/03/1994196
Crash! Boom! Bang!04/06/1994234
Fireworks17/09/1994413
You Don't Understand Me28/10/1995195
Wish I Could Fly06/02/19993512
Anyone22/05/1999738
Stars14/08/1999744
The Centre Of The Heart07/04/2001742
Milk And Toast And Honey29/09/20018011
A Thing About You22/02/20038817
One Wish28/10/2006961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Look Sharp!29/04/19891755
Joyride13/04/1991447
Tourism19/09/1992231
Crash! Boom! Bang!23/04/1994629
Don't Bore Us - Get To The Chorus! Greatest Hits04/11/19951225
Have A Nice Day06/03/19991211
Room Service14/04/2001803
The Ballad Hits08/02/2003419
The Pop Hits05/04/20032710
A Collection Of Roxette Hits - Their 20 Greatest Songs!28/10/2006484
Charm School19/02/2011213
Travelling31/03/2012321
The 30 Biggest Hits - XXX25/04/2015951
Good Karma11/06/2016361
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live Travelling The World [DVD]14/12/2013164
Boxette [DVD]13/10/201853
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56 (Reviews: 87)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/09/2003 22:10
valhalla
*****
one of the better ones
24/08/2004 23:22
zadranin
*****
Nice and catchy ballad.....

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Inderdaad een wonderschoon duet van het Zweedse duo "Roxette" uit oktober 2002 !!! Schaam me dan ook totaal niet voor de 5 sterren ☺!!!

ericwyns
****
Mooi nummer van Roxette waarmee ze in het hitjaar 2002 slechts vier weken genoteerd stonden in de Vlaamse Ultratop 50. Ze bereikten de 39ste plaats als hoogste notering: een kleine hit dus voor deze prima formatie.

gherkin
*****
Mooie ballad van Roxette.

tigerlover
*****
mooie plaat, zoals we gewend zijn van Roxette
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?