Rowwen Hze & The Opposites - De neus omhoog

Cover Rowwen Hèze & The Opposites - De neus omhoog
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

19/09/2011
Promo - CD-Single HKM - (CNR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.De neus omhoog
  3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Manne van staal [Limited Edition]hkm
42296
Album
CD
19/08/2011
3:14De neus omhoog [Promo]HKM
-
Single
CD-Single
19/09/2011

Rowwen Hze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamdl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
Vur altied27/02/201694
De liefde, de muziek, de herinnering15/04/2017152
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater D.A.D.P.G.S. [DVD]29/11/2003221
In de tent - Live in America [DVD]17/04/2004119
Saus [DVD]15/11/2008229
 

The Opposites   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fok jou27/08/2005802
Slaap11/02/2006715
Je weet zelluf (Ali B & The Opposites)02/06/2007594
Dom, lomp en famous (The Opposites feat. Dio & Willie Wartaal)29/09/20072311
Vandaag / Me Nikes (The Opposites / The Opposites feat. Sef)23/02/2008768
Broodje bakpao (The Opposites feat. Gers & Sef)12/12/2009113
Licht uit06/03/20101911
Brief aan jou (The Opposites feat. Trijntje Oosterhuis)17/04/20101010
Slapeloze nachten28/07/2012219
Hey DJ01/12/20122115
Sukkel voor de liefde (The Opposites feat. Mr. Probz)06/04/20131021
Thunder (Yellow Claw & The Opposites)11/05/20131019
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De fik er in11/02/20068110
Begin twintig15/09/20072319
Succes / Ik ben Twan13/03/2010910
Slapeloze nachten18/05/2013635
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?