Rowwen Hze - Onderaan beginne

Cover Rowwen Hèze - Onderaan beginne
Digital
Modestus 8720572758377 (nl)
CD
Modestus 8720254593210 (nl)
LP
Modestus 8720254593227 (nl)

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/07/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:31/07/2021 (Positie 49)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:9000 (232 Punten)
Vinyl 33:17/07/2021 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 3

Tracks

09/07/2021
Digital Modestus 8720572758377 [nl] / EAN 8720572758377
Toon detailsAlles beluisteren
   
09/07/2021
CD Modestus 8720254593210 [nl] / EAN 8720254593210
Toon detailsAlles beluisteren
   
09/07/2021
LP Modestus 8720254593227 [nl] / EAN 8720254593227
Toon detailsAlles beluisteren
   

Rowwen Hze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamdl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
Vur altied27/02/201694
De liefde, de muziek, de herinnering15/04/2017152
Voorwaartsch04/05/201934
Blieve loepe (Los Limbos)27/06/2020811
Onderaan beginne17/07/202113
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater D.A.D.P.G.S. [DVD]29/11/2003221
In de tent - Live in America [DVD]17/04/2004119
Saus [DVD]15/11/2008229
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Rowwen Hze - Onderaan beginne (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Dit prima album van de Limburgse topband Rowwen Heze begon gelukkig helemaal bovenaan. Prettig te beluisteren album, al versta ik als Randstedeling dat Limburgs niet altijd.
Na 16 jaar weer een #1 album. Mooi.
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?