Rowwen Hze - Droemvlucht

Cover Rowwen Hèze - Droemvlucht
CD-Single
RHAM CDS005 (nl)

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Jack Poels
Nynke Laverman
Producer:Jos Haagmans
Tren van Enckevort
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/05/2007 (Positie 88)
Laatste week notering:12/05/2007 (Positie 88)
Piekpositie:88 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23831 (13 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 88 / Weken: 1

Tracks

27/04/2007
CD-Single Rham CDS005 [nl] / EAN 8717729690048
Toon detailsAlles beluisteren
1.Droemvlucht (Singleversie)
4:14
2.Nynke Laverman - Syn brief
3:58
3.Droemvlucht (Albumversie)
6:00
4.Droemvlucht (Nederlandstalig) (Demo)
3:49
Extras:
Videoclip "Droemvlucht".
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Singleversie4:14DroemvluchtRham
CDS005
Single
CD-Single
27/04/2007
Albumversie6:00DroemvluchtRham
CDS005
Single
CD-Single
27/04/2007

Rowwen Hze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamdl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
Vur altied27/02/201694
De liefde, de muziek, de herinnering15/04/2017152
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater D.A.D.P.G.S. [DVD]29/11/2003221
In de tent - Live in America [DVD]17/04/2004119
Saus [DVD]15/11/2008229
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/05/2007 14:22
Snormobiel Beusichem
****
▓ Ook mij bevalt deze plaat uit april 2007 van "Rowwen Hèze & Nynke Laverman" prima !!! Het dialekt maakt het allemaal wat leuker vind ik !!! Maar het is af en toe moeilijk te verstaan !!! Gezamelijk komen ze binnen in de NL Single Top 100 van 12-05-2007 op # 88 !!! Maar of het een grote hit wordt ???

Topbart
*****
prachtig nummer van Rowwen Heze in 2 talen gezongen. Erg jammer dat dit geen hit is geworden!!!!
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?