Rowwen Hze - Blieve loepe (Los Limbos)

Cover Rowwen Hèze - Blieve loepe (Los Limbos)
CD
hkm 100.291-2 (nl)
LP Red Coloured Vinyl
hkm HKM 72031 (nl)
Digital
hkm 355843774 (nl)
Cover Rowwen Hèze - Blieve loepe (Los Limbos)
LP Red Coloured Vinyl
hkm HKM 72031 (nl)

Album

Jaar:1990
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/06/2020 (Positie 81)
Laatste week notering:27/06/2020 (Positie 81)
Piekpositie:81 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15689 (20 Punten)
Vinyl 33:27/06/2020 / Piek: 5 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 81 / Weken: 1

Tracks

12/02/1990
Digital hkm 355843774 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
   
1990
CD hkm 100.291-2 [nl] / EAN 8712705514424
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/06/2020
Red Coloured Vinyl - LP hkm HKM 72031 [nl] / EAN 5411704720319
Toon detailsAlles beluisteren
   

Rowwen Hze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamdl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
Vur altied27/02/201694
De liefde, de muziek, de herinnering15/04/2017152
Voorwaartsch04/05/201934
Blieve loepe (Los Limbos)27/06/2020811
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater D.A.D.P.G.S. [DVD]29/11/2003221
In de tent - Live in America [DVD]17/04/2004119
Saus [DVD]15/11/2008229
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?