Rowwen Hze - Auto, vliegtuug

Cover Rowwen Hèze - Auto, vliegtuug
CD-Single
hkm 42069 (nl)

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Jack Poels
Producer:Rob van Donselaar
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/05/1999 (Positie 63)
Laatste week notering:26/06/1999 (Positie 97)
Piekpositie:51 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:12891 (311 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 51 / Weken: 9

Tracks

1999
CD-Single hkm 42069 (CNR) [nl] / EAN 5411704420691
Toon detailsAlles beluisteren
1.Auto, vliegtuug
3:59
2.Auto, vliegtuug (Verlengde versie)
6:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Auto, vliegtuughkm
42069
Single
CD-Single
1999
Verlengde versie6:15Auto, vliegtuughkm
42069
Single
CD-Single
1999

Rowwen Hze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamdl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
Vur altied27/02/201694
De liefde, de muziek, de herinnering15/04/2017152
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater D.A.D.P.G.S. [DVD]29/11/2003221
In de tent - Live in America [DVD]17/04/2004119
Saus [DVD]15/11/2008229
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/06/2005 23:23
Snormobiel Beusichem
******
▓ Één van "Rowwen Hèze's" mooiste platen !!! Wonderschone plaat uit 1999 !!! Helaas bleef het bij een plaats in de Nederlandse Tip 30 !!! Supertalent uit Zuid Limburg !!!
Laatst gewijzigd: 06/10/2006 15:09
02/01/2006 20:54
Richard (NL)
*****
Good song.

Topbart
*****
In mei 1999 was dit de promotiesingle voor de eerste verzamelcd "Het beste van 2 werelden". Kwam helaas niet verder dan nr 51, deze schitterende ballad!!!! Voor de Top 40 was dit voorlopig de laatste single die aandacht kreeg. Pas in 2005 zou weer een single van Rowwen Heze opgepikt worden

Hitfreak
******
zeer goed

naamloos
***
Ik vind dit zeker niet hun beste single. Goed voor 3 sterren.

LUVSTUFF
******
Erg mooie tekst over de kwetsbaarheid/kleinheid van de mens!

Patrick7781
**
Voor mij een van hun zwakste songs.
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?