Rowwen Hèze - 't Roeie klied (Koa Hiatamädl)

Cover Rowwen Hèze - 't Roeie klied (Koa Hiatamädl)
CD-Maxi
hkm 2002025

Charts

Binnenkomst:15/04/1995 (Positie 37)
Laatste week notering:10/06/1995 (Positie 45)
Piekpositie:18 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:6161 (671 Punten)
Single Tip:08/04/1995 / Piek: 16 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 18 / Weken: 9

Tracks

1995
CD-Maxi hkm 2002025
Toon detailsAlles beluisteren
1.'t Roeie klied (Koa Hiatamädl)
3:22
2.De zwarte plak (Live versie)
3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22't Roeie klied (Koa Hiatamädl)hkm
2002025
Single
CD-Maxi
1995

Rowwen Hèze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hèze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hèze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamädl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hèze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hèze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
Vur altied27/02/201694
De liefde, de muziek, de herinnering15/04/2017152
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater D.A.D.P.G.S. [DVD]29/11/2003221
In de tent - Live in America [DVD]17/04/2004119
Saus [DVD]15/11/2008229
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/06/2005 23:24
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Zeer mooie & goede coverplaat van de Limburgse band "Rowwen Hèze" uit april 1995 !!! Net geen 6 sterren waard !!! Jammer dat de plaat niet zo ver in de Nederlandse hitparade's kwam !!! (NL Top 40: 7 wk / # 21) !!!

22-08-2006: Voor de 13e keer waren ze dit jaar (23-06-2006) in Beusichem weer te bewonderen tijdens het "Betuws spektakel" !!! De band speelde, sinds het laatste optreden in de Heineken Music Hall van januari 2006, weer voor het eerst live !!! Het werd een spetterend optreden !!!
Laatst gewijzigd: 22/08/2006 15:16

Topbart
*****
In 1995 verscheen het album "Zondag in het zuiden" en dat is het enige album van Rowwen Heze dat platina heeft gehaald. In 1995 betekende dat nog dat er minimaal 100.000 exemplaren van verkocht zijn!!! Wat een prestatie van onze Limburgers!!!!
1995 was ook nog de tijd dat Rowwen Heze nog makkelijk de hitlijsten kon behalen met hun singles (wat mis ik die tijd.....)
Dit was de 1e single en is weer een heerlijke plaat zoals we dan van Rowwen Heze gewend zijn. Kwam nog tot nr 18 van de Mega Top 50!!!

Patrick7781
*****
Zoals bijna alles van deze Limbo's erg goed...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?