Rory Block - Lovin' Whiskey

Cover Rory Block - Lovin' Whiskey
CD-Maxi
Munich/747
Cover Rory Block - Lovin' Whiskey
7" Single
Munich Records/747

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Rory Block
Producer:Rory Block
Gecoverd door:Anouk
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/12/1988 (Positie 97)
Laatste week notering:04/03/1989 (Positie 96)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:7857 (547 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 18 / Weken: 11
be  Piek: 28 / Weken: 4 (V)

Tracks

1988
CD-Maxi Munich 747
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lovin' Whiskey
  4:05
2.God's Gift To Women
2:34
3.Ain't No Way To Do
3:51
   
1988
7" Single Munich 747
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lovin' Whiskey
  3:59
2.Ain't No Way To Do
3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:05Lovin' WhiskeyMunich
747
Single
CD-Maxi
1988
3:59Lovin' WhiskeyMunich
747
Single
7" Single
1988
4:05Theater van het sentiment - De jaren 80Sony BMG
88697279232
Compilatie
CD
30/06/2008
4:0810 jaar Radio 2 Top 2000USM
531 296-2
Compilatie
CD
21/11/2008
4:05De Pré Historie '80 - 10CD BoxUniversal
534.099-4
Compilatie
CD
30/11/2012

Rory Block   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lovin' Whiskey17/12/19881811
Gypsie Boy08/04/1989645
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Blues And Originals18/02/1989477
Turning Point18/11/1989843
Ain't I A Woman26/09/1992903
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/11/2005 22:43
lipinska
*****
I see :]

DeejayDave
****
Mooie ballad van Rory Block.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zeer mooie ballad uit december 1988 (Holland) over de gevolgen in een relatie bij een drankverslaving in onze samenleving, maar ook het persoonlijke leed wat ze zelf heeft mee gemaakt (de whiskeyverslaving bij haar man) !!! (NL Top 40: 7 wk / # 17) ☺!!!

Topbart
*****
Mooie countryballad van Rory Block begin 1989

ericwyns
****
Mooi, stemmig nummer van Rory Block, uitgebracht in 1988. Anno 1989 stond het nummer vier weken genoteerd in de Vlaams charts en bereikte plaats 28 als hoogste notering.
4+

naamloos
****
Mooie blues song.

Rootje
******
Hoe een probleem (alcoholverslaving) en de ellende daardoor tot een muziekpareltje kan leiden.
Somber maar schitterend.
Laatst gewijzigd: 26/09/2015 03:26

gherkin
******
Straf nummer inderdaad. Ook van mij een volle pot.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?