Rondé - Love Myself

Cover Rondé - Love Myself
Digital
RONDÉ 22UMGIM22438 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/04/2022 (Positie 68)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 54)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:17541 (167 Punten)
Airplay:09/04/2022 / Piek: 7 / Weken: 6
Single Tip:16/04/2022 / Piek: 3 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 54 / Weken: 4

Tracks

31/03/2022
Digital RONDÉ 22UMGIM22438 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Myself
2:59
2.Hard To Say Goodbye
3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Love MyselfRONDÉ
22UMGIM22438
Single
Digital
31/03/2022

Rondé   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Run (East & Young Remix)11/07/2015735
Hard To Say Goodbye25/09/20212034
Love Myself23/04/2022544
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rondé21/01/20171820
Flourish16/03/201983
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25Rondé - Love Myself (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Eindelijk een opvolger maar toch wel een stuk minder dan Hard to say Goodbye

gherkin
****
Hard To Say Goodbye was echt wel in orde en ook dit is gewoon een fijn klinkend nummertje. Zeker niks mis mee met andere woorden.

Patrick3
*****
Heel tof

Gunther1983
****
Rondé maakt de laatste tijd prima nummers en ook dit is een voldoende waard in mijn ogen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?