Rondé - Hard To Say Goodbye

Cover Rondé - Hard To Say Goodbye
Digital
Universal 21UMGIM64378 (nl)
Cover Rondé - Hard To Say Goodbye
Digital
Universal 21UM1IM30565 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/09/2021 (Positie 61)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 80)
Piekpositie:20 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:34
Positie aller tijden:493 (2189 Punten)
Airplay:11/09/2021 / Piek: 1 / Weken: 37
Single Tip:18/09/2021 / Piek: 6 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 34

Tracks

11/08/2021
Digital Universal 21UMGIM64378 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hard To Say Goodbye
3:14
2.Hard To Say Goodbye (Instrumental)
3:14
   
11/08/2021
Digital Universal 21UM1IM30565 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hard To Say Goodbye (Acoustic)
3:21
2.Hard To Say Goodbye
3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Hard To Say GoodbyeUniversal
21UMGIM64378
Single
Digital
11/08/2021
Acoustic3:21Hard To Say GoodbyeUniversal
21UM1IM30565
Single
Digital
11/08/2021
3:14Hard To Say GoodbyeUniversal
21UM1IM30565
Single
Digital
11/08/2021
Instrumental3:14Hard To Say GoodbyeUniversal
21UMGIM64378
Single
Digital
11/08/2021
3:15Hitzone Best Of 2021Universal
539 450-4
Compilatie
CD
12/11/2021
»» alles tonen

Rondé   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Run (East & Young Remix)11/07/2015735
Hard To Say Goodbye25/09/20212034
Love Myself23/04/2022535
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rondé21/01/20171820
Flourish16/03/201983
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.1Rondé - Hard To Say Goodbye (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Dikke kwaliteits pop van hollandse bodem! Mag een hele grote hit worden.

Rootje
****
Prima produktie van deze Nederlandse band.

Bert E.
******
Uitstekend nummer van Ronde. Deze groep verdient het om een grote hit te hebben. Nummer wordt veel gedraaid op de radio.

chartwatchNL
*****
Gigantische airplay-hit en echte doorbraak van deze Utrechtse groep. Klinkt als een klok.

wvernooij
*****
Scoort idd heel goed.

gherkin
****
Kan absoluut niet ontkennen dat een nummer als dit wel heel leuk klinkt.

Jeroen68
*****
sterk

Patrick3
******
Topschijf
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?