Rondé - Bright Eyes

Cover Rondé - Bright Eyes
Digital
RONDÉ 22UMGIM88387 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/10/2022 (Positie 81)
Laatste week notering:15/04/2023 (Positie 83)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:26
Positie aller tijden:2987 (1106 Punten)
Airplay:01/10/2022 / Piek: 1 / Weken: 48
Single Tip:01/10/2022 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 38 / Weken: 26

Tracks

23/09/2022
Digital RONDÉ 22UMGIM88387 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bright Eyes
2:51
2.Love Myself
2:59
3.Hard To Say Goodbye
3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Bright EyesRONDÉ
22UMGIM88387
Single
Digital
23/09/2022
2:51Het beste uit de Top 40 - 2022 #3Cloud 9
CLDM2022017
Compilatie
CD
18/11/2022
2:51Break My Heart [EP]RONDÉ
23UMGIM58721
Single
Digital
09/06/2023

Rondé   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Run (East & Young Remix)11/07/2015735
Hard To Say Goodbye25/09/20212036
Love Myself23/04/20221726
Bright Eyes22/10/20223826
Break My Heart08/07/20235320
Undecided17/02/20244914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rondé21/01/20171820
Flourish16/03/201983
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Rondé - Bright Eyes (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Weer een best wel toffe bedoeling.

Mark1984
*****
Weer een goede track die zeker weer een top 10 hit gaat opleveren!

Gunther1983
****
Dat deze groep goed bezig is de laatste tijd is wel te merken met hun goede muziek dat ze uit brengen en ook deze is wel netjes in orde.

indiepopper
*****
Erg goede plaat weer met een positieve vibe.

chartwatchNL
****
Met deze goede rocktrack weet de Utrechtse band voor de derde maal op rij een succesvolle airplayhit te scoren (#9).

Jeroen68
*****
prima plaatje
Laatst gewijzigd: 21/08/2023 07:03
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?