Robert Palmer - Oh Yeah

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:03Mercy Mercy Me / I Want YouEMI
20 4180 7
Single
7" Single
1990
4:04Mercy Mercy Me / I Want YouEMI
20 4180 2
Single
CD-Maxi
1990

Robert Palmer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds20/05/19781010
Bad Case Of Lovin' You04/08/1979316
Johnny And Mary20/09/1980276
Looking For Clues27/12/1980177
You Can Have It (Take My Heart)09/07/1983284
Addicted To Love31/05/1986346
She Makes My Day29/10/1988578
Change His Ways15/04/1989478
I'll Be Your Baby Tonight (Robert Palmer and UB40)10/11/1990414
Mercy Mercy Me / I Want You19/01/19912710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Double Fun03/06/1978109
Secrets18/08/1979424
Clues20/09/19801617
Maybe It's Live24/04/1982391
Pride30/04/1983229
Riptide30/11/1985722
Heavy Nova16/07/1988426
Don't Explain24/11/1990854
Honey24/09/1994853
The Very Best Of04/11/1995864
Collected27/08/2016631
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Robert Palmer - Oh Yeah (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?