Rob de Nijs - Jan Klaasen de trompetter

Cover Rob de Nijs - Jan Klaasen de trompetter
7" Single
Philips 6012 321 (nl)

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Boudewijn de Groot
Lennaert Nijgh
Producer:Boudewijn de Groot
Gecoverd door:Bart Van den Bossche (Jan Klaassen de trompetter)
Sabien Tiels (Jan Klaassen was trompetter)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

05/1973
7" Single Philips 6012 321 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jan Klaasen de trompetter
  3:08
2.Tegen beter weten in
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08Jan Klaasen de trompetterPhilips
6012 321
Single
7" Single
05/1973
3:08Alle 13 goed! Deel 5Philips
6436 015
Compilatie
LP
1973
3:16In de uren van de middagPhilips
6413 053
Album
LP
1973
3:11Grootste HitsPhilips
6375 426
Album
LP
1979
3:12Verzameld - Zijn grootste successenEMI
5301842
Album
CD
27/10/2000
»» alles tonen

Rob de Nijs   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ritme van de regen08/06/1963417
Stil verdriet05/10/196381
Dag zuster Ursula22/09/197349
Mirella24/08/1974253
Malle Babbe11/01/197596
Zet een kaars voor je raam27/03/1976115
Het werd zomer02/07/197787
Zondag24/05/1980298
Zonder jou10/01/1981365
Dat is alles24/10/1981344
Hou me vast (want ik val)12/12/1981412
Ik wil je04/09/1982314
Bo31/12/1983404
'n Beetje meer02/06/1984473
Johnny soldaat16/03/1985451
Alles wat ademt30/11/1985211
Ontmoeting25/10/1986337
Open einde21/02/1987827
Vrije val09/05/1987723
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
't Is nooit te laat17/10/1987407
Land van Maas en Waal06/02/1988618
Duet (Ik hou alleen van jou) (Rob de Nijs & Martine)15/04/19891912
Rendez-vous15/07/1989606
Toerist in paradijs21/10/1989745
Girls For Sale (Rob de Nys)29/09/1990675
Samen leven (Artiesten voor Droezba)22/12/1990625
Huis in de zon07/09/1991378
De wereld (Patricia Paay en Rob de Nijs)29/08/19922810
Natte kerst / Iets van een wonder17/12/1994354
Banger hart03/08/1996130
Lucinde21/12/1996498
De tijd staat stil22/02/1997696
Nu het om haar gaat15/11/19976010
Geloof me28/02/1998667
Blauwe maandag01/08/1998778
Zo zal het zijn05/12/19982618
De laatste zomer van de eeuw07/08/1999597
Hollandse liefde11/03/2000903
Abeer05/01/2002952
Naomi02/03/2002954
Deze zee05/06/20041822
Inch Allah02/04/2005993
Arme ziel09/07/20052410
Winter Wonderland24/12/2005913
Één melodie (This Melody) (Rob de Nijs & Julien Clerc)14/07/2007882
Wieringerwaard29/03/2008801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tussen zomer en winter04/06/1977614
Rob de Nijs16/09/1978308
Met je ogen dicht29/03/1980227
20 jaar - 20 hits31/01/1981718
De regen voorbij26/09/1981320
Springlevend - jubileumconcert '62-'8211/12/1982205
Roman01/10/1983831
Pur Sang16/02/1985424
Rock And Romance12/04/19863012
Vrije val11/10/1986517
Zilver (Rob (de Nijs))17/10/19871314
De reiziger29/04/1989623
Compleet 116/12/19893314
Compleet 201/12/1990638
Hartslag02/11/19913311
30 jaar hits - Vallen en opstaan12/09/1992322
Levend en wel - 10 jaar concerten22/05/1993773
Tussen jou en mij27/11/19935412
Iets van een wonder26/11/19941616
Vallen en opstaan 209/12/1995853
De band, de zanger en het meisje04/05/1996349
Over leven06/12/1997605
Over leven & dansen06/12/1997207
Ballades13/02/1999220
Tijdloos09/10/1999268
Engelen uitgezonderd10/11/20013213
40 jaar hits - Het allerbeste van02/11/20021126
Vanaf vandaag04/12/20041619
Licht03/12/2005205
Rob 100 - De mooiste liedjes29/12/20071710
Chansons22/03/2008616
Eindelijk vrij23/10/2010611
Nestor - Het beste van: Live Recordings03/12/2011558
Rob - Mijn favoriete liedjes23/03/2013266
Nieuwe ruimte18/10/2014412
Niet voor het laatst04/11/2017108
The Golden Years Of Dutch Pop Music24/11/2018831
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heel - Live in Carré [DVD] (Rob de Nijs & Het Metropole Orkest)22/11/200877
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/04/2006 14:14
Snormobiel Beusichem
****
▒ Als je deze plaat op de radio voorbij hoort komen, denk ik: Dat moet een grote Hit voor "Rob" zijn geweest ??? Niets is minder waar !!! Deze "Jan Klaasen de Trompetter" uit mei 1973, heeft maar 4 weken (hoogste # 30) in de NL Top 40 gestaan ??? Typisch ☺!!!

▒ @26-12-2013: Toch staat de plaat op # 1988 in de Top 2000, editie 2013, van Radio 2 ☺!!!
Laatst gewijzigd: 26/12/2013 11:48
23/02/2008 17:44
Richard (NL)
*****
Prima song van Rob de Nijs.

DeejayDave
*****
Nederlandstalige klassieker van Rob de Nijs. Geen hit, maar iedereen kent het nummer. "Kom op Jan, speel op je trompet!"

Royco
*****
Deel jullie mening, zeker een 5

Cheetah
*****
tof nummer

Patrick3
******
Het blijft een tof nummer.Gisteren was Rob in Sint-Niklaas op de grote markt.Het blijft een topartiest.

naamloos
****
Echt een L. Nijgh tekst. Een hang naar het verleden verwerkt in een liedje. Toch na al die jaren nog steeds een leuk nummer.

Hitfreak
****
prima

Patrick7781
******
Goed.

LLonden
*
Wat een Verschrikkelijk nummer zeg.

ericwyns
***
Vrolijke meezinger van Rob De Nijs uit het jaar 1973.

Bearcat
******
Prachtige Nederpop klassieker van Rob de Nijs
Onvergetelijk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?