Right Said Fred - Don't Talk Just Kiss

Cover Right Said Fred - Don't Talk Just Kiss
7" Single
Blow Up/INT 110.933
Cover Right Said Fred - Don't Talk Just Kiss
CD-Maxi
Blow Up 825.931 (de)
CD-Single
RSF 1103362 (nl)

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Fred Fairbrass
Richard Fairbrass
Rob Manzoli
Producer:Tommy D
Gecoverd door:Alex Christensen & The Berlin Orchestra feat. Melanie C
Dirk Bach (Schlaf jetzt nicht ein)
KoKoKids (Lars hat den Spass)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/01/1992 (Positie 98)
Laatste week notering:16/05/1992 (Positie 88)
Piekpositie:3 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:1500 (1420 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 10
de  Piek: 2 / Weken: 30
at  Piek: 5 / Weken: 19
nl  Piek: 3 / Weken: 20
be  Piek: 11 / Weken: 15 (V)
se  Piek: 4 / Weken: 8
au  Piek: 18 / Weken: 10
nz  Piek: 16 / Weken: 8

Tracks

25/11/1991
CD-Maxi Blow Up 825.931 (Intercord) [de] / EAN 4006758259314
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Talk Just Kiss (7" Mix)
  3:13
2.Don't Talk Just Kiss (Dick's Mix)
7:16
3.Don't Talk Just Kiss (Miss Brown's Dolly Mix-Ture)
4:31
4.Don't Talk Just Kiss (Beat-Nicked Mix)
4:58
   
25/11/1991
7" Single Blow Up INT 110.933 (Intercord) [de] / EAN 4006751109333
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Talk Just Kiss
  3:13
2.Don't Talk Just Kiss (Instrumental)
2:35
   
25/11/1991
Cardboard Sleeve - CD-Single RSF 1103362 [nl] / EAN 8711211033627
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Talk Just Kiss (7" Mix)
  3:13
2.Don't Talk Just Kiss (Dick's Mix)
7:14
3.Don't Talk Just Kiss (Miss Brown's Dolly Mix-Ture)
4:30
4.Don't Talk Just Kiss (Beat-Nicked Mix)
4:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7" Mix3:13Don't Talk Just KissBlow Up
825.931
Single
CD-Maxi
25/11/1991
3:13Don't Talk Just KissBlow Up
INT 110.933
Single
7" Single
25/11/1991
7" Mix3:13Don't Talk Just Kiss [Cardboard Sleeve]RSF
1103362
Single
CD-Single
25/11/1991
Dick's Mix7:14Don't Talk Just Kiss [Cardboard Sleeve]RSF
1103362
Single
CD-Single
25/11/1991
Instrumental2:35Don't Talk Just KissBlow Up
INT 110.933
Single
7" Single
25/11/1991
»» alles tonen

Right Said Fred   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm Too Sexy31/08/19911912
Don't Talk Just Kiss04/01/1992320
Deeply Dippy04/04/1992918
Those Simple Things / (What A Day For A) Daydream15/08/1992238
Bumped!06/11/1993374
He's A Sxaholic25/02/2012894
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up04/04/1992932
Sex And Travel04/12/1993913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14Right Said Fred - Don't Talk Just Kiss (Reviews: 145)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/06/2006 01:03
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Super samenwerking van "Right Said Fred" & "Jocelyn Brown" uit januari 1992 !!! Was een grote "Hit" in Nederland, januari / februari / maart 1992 !!! (NL Top 40: 14 wk / # 3) !!! Nog steeds 5 sterren !!!

Richard (NL)
******
Gewoon een topsong.

zadranin
***
Catchy chorus, but all in all average song

Topbart
*****
ik sluit me aan bij de vorige reviews

bluezombie
**
Lame song.

irelander
**
No good.

fterenzio
*****
sulla cresta dell'onda dei mitici '80

Patrick7781
*
Zwak.

BeansterBarnes
****
Supremly cool track.

MUSICBOJ
*****
Leuke, vlotte dansplaat van "Right Said Fred", uit 1991, dat een jaar later, in 1992 een dikke hit werd in Europa!! Ook voor mij na 22 jaar nog altijd 5 sterren!!

KVG
****
Toffe hit uit begin de jaren negentig.

BingTheKing
***
ben hier niet van onder de indruk, al snap ik wel dat het merendeel het nummer leuk vindt, een 3

ericwyns
****
Was destijds voor deze formatie de opvolger van hun grote hit "I'm Too Sexy". Zeker geen slecht nummer met een aanstekelijk refrein. Naar boven afgerond vier sterren.

Bearcat
*****
Hun grootste hit in NL
Nog steeds leuk ook

Jeroen68
******
supertoffe plaat
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?