Riffi & Ismo - Le bled

Cover Riffi & Ismo - Le bled
Digital
Ismo 8718857275695 (nl)

Nummer

Jaar:2017
Producer:Harun B
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/07/2017 (Positie 89)
Laatste week notering:08/07/2017 (Positie 89)
Piekpositie:89 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23696 (12 Punten)
Single Tip:15/07/2017 / Piek: 8 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 89 / Weken: 1

Tracks

29/06/2017
Digital Ismo 8718857275695 [nl] / EAN 8718857275695
Toon detailsAlles beluisteren
1.Le bled
  2:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Le bledIsmo
8718857275695
Single
Digital
29/06/2017

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018212
Onverwachts30/06/2018104
 

Riffi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Yellah03/02/2018941
Meisje alsjeblieft14/04/2018951
Daar met jou (Riffi feat. Lijpe)14/04/2018991
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Anders26/08/201777
Ademnoot14/04/2018514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ Oh mijn god, daar gaat mijn gemiddelde van vandaag ☺!!!

Jeroen68
*
Vervelende stem, afgrijselijk nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?