Ricky Martin - She Bangs

Cover Ricky Martin - She Bangs
CD-Maxi
Columbia 669683 2
CD-Maxi
Columbia 669762 2 (au)
CD-Single CD 1
Columbia 670542 2 (uk)
Cover Ricky Martin - She Bangs
CD-Single CD 2
Columbia 670542 5 (uk)

Charts

Binnenkomst:04/11/2000 (Positie 33)
Laatste week notering:13/01/2001 (Positie 76)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:7620 (576 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 24
de  Piek: 34 / Weken: 9
at  Piek: 28 / Weken: 5
fr  Piek: 36 / Weken: 17
nl  Piek: 23 / Weken: 10
be  Piek: 21 / Weken: 10 (V)
  Piek: 20 / Weken: 15 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 16
fi  Piek: 3 / Weken: 6
no  Piek: 4 / Weken: 8
dk  Piek: 13 / Weken: 2
it  Piek: 1 / Weken: 17
es  Piek: 2 / Weken: 13
au  Piek: 3 / Weken: 15
nz  Piek: 2 / Weken: 15

Tracks

10/10/2000
CD-Maxi Columbia 669762 2 (Sony) [au] / EAN 9399700079838
Toon detailsAlles beluisteren
1.She Bangs (English Edit)
  4:02
2.She Bangs (Obadam's English Radio Edit)
3:59
3.Por arriba, por abajo
3:07
4.Amor
  3:27
5.She Bangs (Obadam's English Afro-Bang Mix)
7:28
   
10/10/2000
CD 1 - CD-Single Columbia 670542 2 [uk] / EAN 5099767054222
Toon detailsAlles beluisteren
1.She Bangs (English Radio Edit)
  4:02
2.She Bangs (Obadam's English Radio Edit)
3:59
3.Maria (Spanglish Radio Edit)
4:30
Extras:
Video: She Bangs
   
23/10/2000
CD 2 - CD-Single Columbia 670542 5 [uk] / EAN 5099767054253
Toon detailsAlles beluisteren
1.She Bangs (English Edit)
4:02
2.Amor
  3:27
3.She Bangs (Spanish Version) (Obadam's Afro-Bang Mix)
7:28
   
27/10/2000
CD-Maxi Columbia 669683 2 (Sony) / EAN 5099766968322
Toon detailsAlles beluisteren
1.She Bangs (English Radio Edit)
  4:02
2.She Bangs (Obadam's English Radio Edit)
3:59
3.Amor
  3:27
Extras:
She Bangs (Video) 4:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
English Edit4:02She BangsColumbia
669762 2
Single
CD-Maxi
10/10/2000
English Radio Edit4:02She Bangs [CD 1]Columbia
670542 2
Single
CD-Single
10/10/2000
Obadam's English Radio Edit3:59She Bangs [CD 1]Columbia
670542 2
Single
CD-Single
10/10/2000
Obadam's English Radio Edit3:59She BangsColumbia
669762 2
Single
CD-Maxi
10/10/2000
Obadam's English Afro-Bang Mix7:28She BangsColumbia
669762 2
Single
CD-Maxi
10/10/2000
»» alles tonen

Ricky Martin   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maria24/05/1997623
La copa de la vida25/04/1998723
Livin' la vida loca08/05/19991123
She's All I Ever Had18/09/19991916
Shake Your Bon-Bon11/12/1999458
Private Emotion (Ricky Martin feat. Meja)01/04/20002919
She Bangs04/11/20002310
Nobody Wants To Be Lonely (Ricky Martin with Christina Aguilera)24/02/2001416
Loaded07/07/2001807
Come To Me16/03/2002926
Jaleo24/05/2003148
I Don't Care08/10/2005207
It's Alright01/04/2006691
The Best Thing About Me Is You (Ricky Martin feat. Joss Stone)29/01/2011991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A medio vivir28/06/19972712
Vuelve04/07/19984110
Ricky Martin22/05/19991857
Sound Loaded18/11/20003818
The Best Of Ricky Martin01/12/20011215
Almas del silencio07/06/2003288
Life15/10/2005265
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.47 (Reviews: 125)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/04/2005 22:33
Richard (NL)
******
A great song from the king of Latin.
23/01/2006 18:35
Snormobiel Beusichem
*
▓ Verschrikkelijke plaat van "Ricky Martin" uit begin oktober 2000 !!! Het is dat deze knappe jongen aanbeden werd door menige jonge meisjes, oude vrijgezellen vrouwen en homo's !!! De zang is werkelijk zeer goedkoop !!! Dus dan maar 1 ster voor de muziek !!! Werd gelukkig ook geen "Hit" voor hem in Holland !!! (NL Top 40: 8 wk / # 20) !!!
Laatst gewijzigd: 29/11/2006 19:33
26/01/2008 19:50
Muchana
***
Werd tijden Steracteur Sterartiest mooi gebracht door Guillaume Devos.

zadranin
***
Catchy chorus...mediocre song in total

BeansterBarnes
****
At the time i didn't like this track but looking back it ain't that bad. Cool video aswell.

DeejayDave
***
Niets mis met de compositie, maar Ricky Martin brengt "She bangs" alsof hij er helemaal geen zin in heeft. Jammer.

timfoxxy
******
Prob the best by Ricky Martin!

MUSICBOJ
*****
♥ Ik vind deze plaat van "Ricky Martin" écht wel tof!! Ik mis die zanger wel in de Ultratop!!

Cheetah
****
Het nummer is best oke

Daniel09
****
Not too bad, it's probably one of his better tracks.
Laatst gewijzigd: 11/06/2011 06:29

Chemmical
**
liked it better back then

bluezombie
*****
One of his best, very catchy and fun.

Topbart
*
wat een ongelofelijk goedkoop en slecht nummer

Hijinx
****
Everyone was making fun of this at the time, but it's damn catchy!

irelander
***
Cringeworthy material but not too bad.

Chris A
***
It's alright.

alleyt1989
*
A piece of junk. I hated it then. I hate it now. Although, at least it's not Shake Your Bon-Bon.
Laatst gewijzigd: 25/04/2016 06:19

antonnalan
**
Don't like it at all but at least it's not bad musically.

Patrick7781
*
Bagger.

Zacco333
****
Pulls off the latin sound well though is cheesy. The title and some of the lyrics are asking for it to be called lame but tbh it's not too bad. It's catchy and has a sense of fun and liveliness at least. It's no "Livin' La Vida Loca" or "The Cup Of Life" however. Charted much too high, bit gross that it outpeaked "Livin' La Vida Loca".
Laatst gewijzigd: 29/09/2015 14:45

matty d
*****
5 stars

ericwyns
**
Rumoerig latino-nummer waarmee Ricky Martin eind 2000/begin 2001 tien weken genoteerd stond in de Vlaamse Ultratop 50. Hij bereikte met "She Bangs" de 21ste plaats als hoogste notering. Naar boven afgerond twee sterren voor een zwak nummer.

LIFTER500
***
Average.

musikmannen
*
Crap

tigerlover
*
waardeloos

jayj95
*****
Awesome track, cool video as well!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?