Ricky Martin - Life

Cover Ricky Martin - Life
CD
Columbia 82876 520549 2 (eu)
CD
Columbia 82876791442 (fr)

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/10/2005 (Positie 26)
Laatste week notering:19/11/2005 (Positie 92)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:9474 (187 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 17 / Weken: 6
de  Piek: 57 / Weken: 4
at  Piek: 60 / Weken: 2
fr  Piek: 61 / Weken: 18
nl  Piek: 26 / Weken: 5
be  Piek: 47 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 34 / Weken: 1
fi  Piek: 34 / Weken: 2
it  Piek: 14 / Weken: 9
es  Piek: 8 / Weken: 10
au  Piek: 44 / Weken: 1

Tracks

10/10/2005
CD Columbia 82876 520549 2 (Sony BMG) [eu] / EAN 5099752054923
Toon detailsAlles beluisteren
1.Til I Get To You
  4:56
2.I Won't Desert You
  3:49
3.I Don't Care
  3:48
4.Stop Time Tonight
  4:00
5.Life
  4:07
6.Ricky Martin feat. Voltio - I Am
  3:31
7.It's Alright
  3:31
8.Ricky Martin feat. Daddy Yankee - Drop It On Me
  3:54
9.This Is Good
  3:35
10.Save The Dance
  4:05
11.Que más da (Lady Tones Reggaeton mix)
  3:29
12.Déjate llevar
  3:34
   
2005
CD Columbia 82876791442 [fr] / EAN 0828767914428
Toon detailsAlles beluisteren
1.Til I Get To You
  4:56
2.I Won't Desert You
  3:49
3.I Don't Care
  3:48
4.Stop Time Tonight
  4:00
5.Life
  4:07
6.Ricky Martin feat. Voltio - I Am
  3:31
7.It's Alright
  3:31
8.Ricky Martin feat. Daddy Yankee - Drop It On Me
  3:54
9.This Is Good
  3:35
10.Save The Dance
  4:05
11.Que más da (Lady Tones Reggaeton mix)
3:29
12.Déjate llevar
  3:34
Bonus Track
13.Ricky Martin & M. Pokora - It's Alright
  3:22
   

Ricky Martin   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maria24/05/1997623
La copa de la vida25/04/1998723
Livin' la vida loca08/05/19991123
She's All I Ever Had18/09/19991916
Shake Your Bon-Bon11/12/1999458
Private Emotion (Ricky Martin feat. Meja)01/04/20002919
She Bangs04/11/20002310
Nobody Wants To Be Lonely (Ricky Martin with Christina Aguilera)24/02/2001416
Loaded07/07/2001807
Come To Me16/03/2002926
Jaleo24/05/2003148
I Don't Care08/10/2005207
It's Alright01/04/2006691
The Best Thing About Me Is You (Ricky Martin feat. Joss Stone)29/01/2011991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A medio vivir28/06/19972712
Vuelve04/07/19984110
Ricky Martin22/05/19991857
Sound Loaded18/11/20003818
The Best Of Ricky Martin01/12/20011215
Almas del silencio07/06/2003288
Life15/10/2005265
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Een voor mij persoonlijk geen sterk album uit oktober 2005 van de nu 41 jarige "Enrique Martín Morales", alias "Ricky Martin", een Puerto Ricaans zanger die wereldwijd meer dan 55 miljoen albums heeft verkocht aan oververhitte dames en homo's !!! Net géén 3 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?