Rhythms Del Mundo feat. Editors - Walk On The Wild Side

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Lou Reed
Producer:Kenny Young
Coverversie van:Lou Reed - Walk On The Wild Side
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13Rhythms del mundo - ClassicsPolystar
06025 2710218
Compilatie
CD
31/07/2009

Editors   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Munich12/11/2005971
Smokers Outside The Hospital Doors07/07/2007891
An End Has A Start06/10/2007901
The Racing Rats01/12/20072010
Papillon03/10/20091610
No Sound But The Wind (Live At Rock Werchter 2010)24/07/2010723
A Ton Of Love11/05/2013545
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Back Room30/07/20053022
An End Has A Start30/06/2007254
In This Light And On This Evening17/10/2009333
The Weight Of Your Love06/07/2013134
In Dream10/10/2015118
Violence17/03/201828
The Blanck Mass Sessions11/05/2019361
Black Gold - Best Of Editors02/11/201981
 

Rhythms del Mundo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Rhythms Del Mundo feat. Editors - Walk On The Wild Side (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?