Regi & VanVelzen - Next To Nothing

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Regi Penxten
Roel van Velzen
Producer:Regi Penxten
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:44Registrated 2Mostiko
22 23181-2
Album
CD
25/06/2010
4:43Chasing The SunMostiko / T2
PRCD2010158
Album
CD
05/11/2010
5:00Regi In The Mix 10Mostiko
22 23537-2
Compilatie
CD
01/07/2011

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Regi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Fail (Regi & Scala)17/05/2008377
Take It Off (Regi & Kaya Jones)15/01/2011233
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67Regi & VanVelzen - Next To Nothing (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Muchana
***
...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?