Regi & Rocco Granata - Gli anni d'oro (Rocco & roll)

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Rocco Granata
Regi Penxten
Producer:Regi Penxten
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Registrated 2Mostiko
22 23181-2
Album
CD
25/06/2010

Rocco Granata   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Marina05/09/1959138
La bella13/08/1960815
Buona notte bambino27/04/1963123
Jessica08/04/1972193
Zomersproetjes11/11/1972252
Marina (Remix '89) (Rocco Granata & The Carnations)03/06/1989216
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De allergrootste hits van....27/09/1986389
The Best Of...05/08/1989448
 

Regi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Fail (Regi & Scala)17/05/2008377
Take It Off (Regi & Kaya Jones)15/01/2011233
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Regi & Rocco Granata - Gli anni d'oro (Rocco & roll) (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Muchana
****
Verrassende samenwerking is dit! Maar toch wel geslaagd vind ik!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?