Redbone - The Witch Queen Of New Orleans

Cover Redbone - The Witch Queen Of New Orleans
7" Single
Epic EPC 7351
Cover Redbone - The Witch Queen Of New Orleans
Cover

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Lolly Vegas
Pat Vegas
Producer:Lolly Vegas
Pat Vegas
Gecoverd door:Total Toly
Jennifer Rush (Witch Queen Of New Orleans)
Saphir
Tom Jones (Witch Queen Of New Orleans)
The Chantoozies (Witch Queen)
P.J. Proby (Witch Queen Of New Orleans)
The Greenknuckles
Bobby Kimball feat. Carrie Anne (Witch Queen Of New Orleans)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/10/1971 (Positie 24)
Laatste week notering:15/01/1972 (Positie 28)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2387 (1128 Punten)
Single Tip:16/10/1971 / Piek: 13 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 13 / Weken: 15
nl  Piek: 5 / Weken: 13
be  Piek: 1 / Weken: 15 (V)
no  Piek: 6 / Weken: 6

Tracks

05/1971
7" Single Epic EPC 7351
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Witch Queen Of New Orleans
  2:45
2.Chant: 13th Hour
2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45The Witch Queen Of New OrleansEpic
EPC 7351
Single
7" Single
05/1971
2:45Message From A DrumEpic
KE 30815
Album
LP
11/1971
2:45The Witch Queen Of New OrleansEpic
EPC 64709
Album
LP
01/1972
K-Tel Records Present 20 Dynamic HitsK-tel
TE 292
Compilatie
LP
1972
2:45The Golden Hits Of 1971 [Limited Edition]Pickwick
PLE QLP71
Compilatie
LP
1972
»» alles tonen

Redbone   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maggie30/01/1971139
The Witch Queen Of New Orleans23/10/1971513
Fais-do18/11/1972610
We Were All Wounded At Wounded Knee26/05/1973113
Wovoka20/10/197336
Come And Get Your Love02/03/1974213
One More Time05/10/1974213
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Best Of30/06/1973211
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.55 (Reviews: 71)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/11/2004 01:02
lipinska
****
hmm
05/04/2008 20:07
Snormobiel Beusichem
****
▓ Prima klassieker van de Amerikaanse band "Redbone" uit oktober 1971 !!! Hoewel het een grote hit was in de Nederlandse hitlijsten, vind ik het zangwerk nu erg saai aanhoren !!! Vandaar dat ik bij 4 sterren blijf steken !!! Maar da's zeker ook niet verkeerd hoor !!! (NL Top 40: 14 wk / # 7) ☺!!!

aburex
****
Vond goed indertijd, nu minder

Patrick3
******
Uitstekend nummer.

naamloos
**
Ik vond het nummer 30 jaar geleden beter dan nu.

Percussionata
*****
14 weken Top 40 #7 / 316 punten

Laatst gewijzigd: 15/02/2012 23:29

musikmannen
******
Classic
Laatst gewijzigd: 02/11/2013 09:31

Patrick7781
*
Bagger.

gherkin
*****
Haha, zeer tof.

KVG
****
Aangename oldie van Redbone.

ericwyns
****
Destijds een dikke hit voor de formatie "Redbone". In Vlaanderen stond het nummer eind 1971/begin 1972 vijftien weken genoteerd in de charts, waaronder drie weken helemaal bovenaan op nummer één!

Bearcat
******
Heerlijk nummer van Redbone
Brengt het jaren 70 gevoel helemaal terug
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?