Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love

Cover Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love
CD
Warner Bros. 9362488064

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/04/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 19)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:5605 (549 Punten)
Vinyl 33:09/04/2022 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 6
de  Piek: 1 / Weken: 6
at  Piek: 1 / Weken: 5
fr  Piek: 1 / Weken: 5
nl  Piek: 1 / Weken: 6
be  Piek: 2 / Weken: 6 (V)
  Piek: 2 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 2
fi  Piek: 3 / Weken: 4
no  Piek: 9 / Weken: 1
dk  Piek: 4 / Weken: 1
it  Piek: 2 / Weken: 4
es  Piek: 2 / Weken: 4
pt  Piek: 1 / Weken: 4
au  Piek: 1 / Weken: 4
nz  Piek: 1 / Weken: 4

Tracks

01/04/2022
CD Warner Bros. 9362488064 (Warner) / EAN 0093624880646
Toon detailsAlles beluisteren
1.Black Summer
  3:52
2.Here Ever After
  3:50
3.Aquatic Mouth Dance
  4:20
4.Not The One
  4:26
5.Poster Child
  5:18
6.The Great Apes
  5:01
7.It's Only Natural
  5:33
8.She's A Lover
  3:41
9.These Are The Ways
  3:56
10.Whatchu Thinkin'
  3:40
11.Bastards Of Light
  3:39
12.White Braids & Pillow Chair
  3:40
13.One Way Traffic
  4:10
14.Veronica
  4:29
15.Let 'Em Cry
  4:23
16.The Heavy Wing
  5:31
17.Tangelo
  3:38
   
01/04/2022
LP Warner Bros. 9362487472 (Warner) / EAN 0093624874720
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/04/2022
Red Coloured Vinyl - LP Warner Bros. 9362487350 (Warner) / EAN 0093624873501
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/04/2022
LP Warner Bros. 9362488065 (Warner) / EAN 0093624880653
Toon detailsAlles beluisteren
   

Red Hot Chili Peppers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Higher Ground17/03/1990389
Under The Bridge15/02/1992122
Give It Away13/06/1992429
Breaking The Girl22/08/1992487
Scar Tissue19/06/19993822
Around The World16/10/1999697
Otherside05/02/20002417
Californication24/06/2000419
Road Trippin'25/11/20008010
By The Way06/07/20021212
The Zephyr Song26/10/20027214
Can't Stop01/03/2003658
Fortune Faded22/11/20036118
Dani California06/05/2006721
Tell Me Baby22/07/20062711
Snow (Hey Oh)25/11/2006530
Desecration Smile10/03/20072414
Hump de Bump19/05/20074310
The Adventures Of Rain Dance Maggie23/07/20112810
Dark Necessities25/06/2016603
Black Summer12/02/2022671
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother's Milk16/09/19896911
Blood Sugar Sex Magik05/10/1991271
What Hits!?17/10/1992803
Out In L.A.26/11/1994943
One Hot Minute23/09/1995518
Californication12/06/19992124
By The Way20/07/2002140
Greatest Hits22/11/2003442
Live In Hyde Park31/07/2004411
Stadium Arcadium13/05/2006175
I'm With You03/09/2011131
The Getaway25/06/2016141
Unlimited Love09/04/202216
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Slane Castle [DVD]29/11/20031433
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Een nieuw album van de Red Hot Chili Peppers met veel nieuwe muziek. En gelukkig in de eerste plaats ook veel goed klinkende muziek.

Rootje
*****
De band weer in de succesvolste samenstelling, dus met gitarist John Frusciante.
Met name Flea lijkt in bloedvorm, zijn geluid is funkier dan ooit. Bewijst maar weer tot een van de beste rockbassisten van de wereld te behoren.
RHCP heeft weer een goed album afgeleverd.
Laatst gewijzigd: 12/04/2022 15:52
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?