Red Hot Chili Peppers - Return Of The Dream Canteen

Cover Red Hot Chili Peppers - Return Of The Dream Canteen
Cover
Cover Red Hot Chili Peppers - Return Of The Dream Canteen
CD
Warner 093624875628

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/10/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:10/12/2022 (Positie 32)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:7511 (357 Punten)
Vinyl 33:22/10/2022 / Piek: 1 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 4
de  Piek: 1 / Weken: 10
at  Piek: 1 / Weken: 4
fr  Piek: 1 / Weken: 14
nl  Piek: 1 / Weken: 5
be  Piek: 2 / Weken: 7 (V)
  Piek: 2 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 25 / Weken: 1
fi  Piek: 4 / Weken: 2
no  Piek: 22 / Weken: 1
dk  Piek: 27 / Weken: 1
it  Piek: 5 / Weken: 3
es  Piek: 7 / Weken: 4
pt  Piek: 1 / Weken: 6
au  Piek: 2 / Weken: 3
nz  Piek: 1 / Weken: 2

Tracks

14/10/2022
CD Warner 093624875628 (Warner) / EAN 0093624875628
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tippa My Tongue
  4:20
2.Peace And Love
  4:03
3.Reach Out
  4:11
4.Eddie
  5:42
5.Fake As Fu@k
  4:22
6.Bella
  4:51
7.Roulette
  4:57
8.My Cigarette
  4:24
9.Afterlife
  4:14
10.Shoot Me A Smile
  3:42
11.Handful
  4:00
12.The Drummer
  3:22
13.Bag Of Grins
  5:06
14.La La La La La La La La
  3:57
15.Copperbelly
  3:45
16.Carry Me Home
  4:13
17.In The Snow
  5:55
   
14/10/2022
LP Warner 009362487563 (Warner) / EAN 0093624875635
14/10/2022
LP Warner 9362486817 (Warner) / EAN 0093624868170
14/10/2022
LP Warner 0093624867364 (Warner) / EAN 0093624867364
14/10/2022
LP Warner 0093624867357 (Warner) / EAN 0093624867357
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Tippa My Tongue
  4:20
2.Peace And Love
  4:03
3.Reach Out
  4:11
4.Eddie
  5:42
5.Fake As Fu@k
  4:22
6.Bella
  4:51
7.Roulette
  4:57
8.My Cigarette
  4:24
LP 2:
1.Afterlife
  4:14
2.Shoot Me A Smile
  3:42
3.Handful
  4:00
4.The Drummer
  3:22
5.Bag Of Grins
  5:06
6.La La La La La La La La
  3:57
7.Copperbelly
  3:45
8.Carry Me Home
  4:13
9.In The Snow
  5:55
   

Red Hot Chili Peppers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Higher Ground17/03/1990389
Under The Bridge15/02/1992122
Give It Away13/06/1992429
Breaking The Girl22/08/1992487
Scar Tissue19/06/19993822
Around The World16/10/1999697
Otherside05/02/20002417
Californication24/06/2000419
Road Trippin'25/11/20008010
By The Way06/07/20021212
The Zephyr Song26/10/20027214
Can't Stop01/03/2003658
Fortune Faded22/11/20036118
Dani California06/05/2006721
Tell Me Baby22/07/20062711
Snow (Hey Oh)25/11/2006530
Desecration Smile10/03/20072414
Hump de Bump19/05/20074310
The Adventures Of Rain Dance Maggie23/07/20112810
Dark Necessities25/06/2016603
Black Summer12/02/2022671
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother's Milk16/09/19896911
Blood Sugar Sex Magik05/10/1991271
What Hits!?17/10/1992803
Out In L.A.26/11/1994943
One Hot Minute23/09/1995518
Californication12/06/19992134
By The Way20/07/2002140
Greatest Hits22/11/2003442
Live In Hyde Park31/07/2004411
Stadium Arcadium13/05/2006176
I'm With You03/09/2011131
The Getaway25/06/2016141
Unlimited Love09/04/2022113
Return Of The Dream Canteen22/10/202215
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Slane Castle [DVD]29/11/20031433
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Red Hot Chili Peppers - Return Of The Dream Canteen (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Alweer een nieuw album van de Peppers met heel wat nummers erop. Aangename muziek is het grotendeels wel zonder per se een hoogtepunt voor de band te geven.

Rootje
****
Het tweede (#1) album dit jaar van RHCP, maar vindt het wederom een tegenvaller. De peper is uit de sound van de band. Aan bassist Flea ligt het niet, die blijft zijn funky basslines gewoon spelen, maar de rest van de band lijkt wat milder zo niet saaier geworden.
Hoor graag dat ze terugkeren naar de sound van bijv. 'Californication' dat was een magistraal album. Dit is het toch niet helemaal.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?