Rammstein - Zeit

Cover Rammstein - Zeit
Digital
Vertigo / Capitol 21UM1IM29936
Cover Rammstein - Zeit
CD
Universal 060244508500
LP
Universal 060244508501
Cover Rammstein - Zeit
CD Deluxe Edition
Universal 060244508499

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/05/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 2)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:9632 (199 Punten)
Vinyl 33:07/05/2022 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 2
de  Piek: 1 / Weken: 2
at  Piek: 1 / Weken: 1
fr  Piek: 1 / Weken: 1
nl  Piek: 1 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 2 (V)
  Piek: 1 / Weken: 2 (W)

Tracks

29/04/2022
CD Universal 060244508500 (UMG) / EAN 0602445085002
29/04/2022
Digital Vertigo / Capitol 21UM1IM29936 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Armee der Tristen
  3:25
2.Zeit
  5:21
3.Schwarz
  4:18
4.Giftig
  3:08
5.Zick zack
  4:04
6.OK
  4:03
7.Meine Tränen
  3:57
8.Angst
  3:44
9.Dicke Titten
  3:38
10.Lügen
  3:49
11.Adieu
  4:38
   
29/04/2022
Deluxe Edition - CD Universal 060244508499 (UMG) / EAN 0602445084999
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
Incl. 20 Page Booklet
   
29/04/2022
LP Universal 060244508501 (UMG) / EAN 0602445085019
Toon detailsAlles beluisteren
   
27/05/2022
MC Vertigo / Capitol 060244578426 (UMG) / EAN 0602445784264
Toon detailsAlles beluisteren
   

Rammstein   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sonne17/03/20012411
Links 2-3-421/07/2001604
Ich will08/12/2001528
Mutter04/05/2002694
Feuer frei!09/11/2002701
Mein Teil28/08/2004158
Amerika02/10/20041612
Keine Lust12/03/2005197
Ohne dich18/06/2005302
Benzin15/10/2005254
Rosenrot24/12/2005435
Mann gegen Mann11/03/2006352
Pussy03/10/2009432
Mein Land19/11/2011881
Deutschland06/04/2019741
Zeit19/03/2022961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Herzeleid06/09/1997505
Sehnsucht06/09/1997285
Live aus Berlin11/09/1999436
Mutter14/04/2001470
Reise, Reise02/10/2004232
Rosenrot05/11/2005424
Völkerball25/11/2006716
Liebe ist für alle da24/10/2009129
Made In Germany10/12/20111827
Paris27/05/2017103
Rammstein25/05/2019132
Zeit07/05/202212
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live aus Berlin [DVD]15/06/2002416
Videos 1995 - 2012 [DVD]22/12/2012729
In Amerika [DVD]03/10/2015281
Paris [DVD]27/05/2017166
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.93Rammstein - Zeit (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Ik ben toch vooral weer onder de indruk van veel wat er te horen is op dat nieuwe album van deze Duitsers.

Rootje
*****
Het was weer tijd voor nieuw Rammstein materiaal en ik vat het maar samen in hun moedertaal. Ganz gut. Es gefählt mich sehr.
Verheug me op het komende concert. Van dit album mogen ze zeker veel nummers spelen.

glitterprinsen
******
Great album!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?