Rammstein - Völkerball

Cover Rammstein - Völkerball
CD
Universal 06025 170506-7

Album

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/11/2006 (Positie 7)
Laatste week notering:10/03/2007 (Positie 82)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:3112 (1010 Punten)
Alternative:02/12/2006 / Piek: 9 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 15
de  Piek: 1 / Weken: 41
at  Piek: 3 / Weken: 16
fr  Piek: 54 / Weken: 13
nl  Piek: 7 / Weken: 16
be  Piek: 48 / Weken: 12 (V)
  Piek: 84 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 11 / Weken: 8
fi  Piek: 1 / Weken: 7
no  Piek: 24 / Weken: 1
dk  Piek: 9 / Weken: 7
it  Piek: 61 / Weken: 1
es  Piek: 22 / Weken: 12
pt  Piek: 27 / Weken: 1

Tracks

17/11/2006
CD Universal 06025 170506-7 (UMG) / EAN 0602517050679
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro (Live in Nimes)
  2:03
2.Reise, Reise (Live in Nimes)
  5:31
3.Links 2-3-4 (Live in Nimes)
  4:50
4.Keine Lust (Live in Nimes)
  3:52
5.Feuer frei! (Live in Nimes)
  3:31
6.Asche zu Asche (Live in Nimes)
  4:05
7.Morgenstern (Live in Nimes)
  4:53
8.Mein Teil (Live in Nimes)
  6:26
9.Los (Live in Nimes)
  6:24
10.Du riechst so gut (Live in Nimes)
  5:47
11.Benzin (Live in Nimes)
  4:05
12.Du hast (Live in Nimes)
  4:20
13.Sehnsucht (Live in Nimes)
  4:22
14.Amerika (Live in Nimes)
  6:19
15.Sonne (Live in Nimes)
  4:51
16.Ich will (Live in Nimes)
  4:21
Extras DVD:
Live Concerts:
France: Les arenes de Nimes
England: Brixton Academy London
Japan: Club Citta Tokyo
Russia: Olympiski Moscow
   
17/11/2006
CD+DVD - CD Universal 170 507-2 (UMG) / EAN 0602517050723
Toon detailsAlles beluisteren
   

Rammstein   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sonne17/03/20012411
Links 2-3-421/07/2001604
Ich will08/12/2001528
Mutter04/05/2002694
Feuer frei!09/11/2002701
Mein Teil28/08/2004158
Amerika02/10/20041612
Keine Lust12/03/2005197
Ohne dich18/06/2005302
Benzin15/10/2005254
Rosenrot24/12/2005435
Mann gegen Mann11/03/2006352
Pussy03/10/2009432
Mein Land19/11/2011881
Deutschland06/04/2019741
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Herzeleid06/09/1997774
Sehnsucht06/09/1997285
Live aus Berlin11/09/1999436
Mutter14/04/2001470
Reise, Reise02/10/2004232
Rosenrot05/11/2005424
Völkerball25/11/2006716
Liebe ist für alle da24/10/2009129
Made In Germany10/12/20111827
Paris27/05/2017103
Rammstein25/05/2019132
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live aus Berlin [DVD]15/06/2002416
Videos 1995 - 2012 [DVD]22/12/2012729
In Amerika [DVD]03/10/2015281
Paris [DVD]27/05/2017166
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.48Rammstein - Völkerball (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
02/01/2007 00:44
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Al hun grote "Hits" komen hier "Live" voorbij in "Nimes" !!! Deze "Live" verzamelalbum van "Rammstein" kwam ½ november 2006 uit in Holland !!! Prima CD !!! Je houdt ervan of je hebt er een hekel aan !!!

Rootje
*****
Prima registratie die laat zien hoe goed live Rammstein is
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?