Rammstein - Deutschland

Cover Rammstein - Deutschland
Digital
Vertigo / Capitol 00602577668449

Charts

Binnenkomst:06/04/2019 (Positie 74)
Laatste week notering:06/04/2019 (Positie 74)
Piekpositie:74 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24332 (27 Punten)
Single Tip:13/04/2019 / Piek: 12 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 15
de  Piek: 1 / Weken: 22
at  Piek: 4 / Weken: 12
fr  Piek: 100 / Weken: 1
nl  Piek: 74 / Weken: 1
be  Piek: 23 / Weken: 2 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 40 / Weken: 4
fi  Piek: 4 / Weken: 4

Tracks

30/03/2019
Digital Vertigo / Capitol 00602577668449 (UMG) / EAN 0602577668449
Toon detailsAlles beluisteren
1.Deutschland
  4:18
   
30/03/2019
Digital Vertigo / Capitol 00602577557194 (UMG) / EAN 0602577557194
Toon detailsAlles beluisteren
1.Deutschland (RMX by Richard Z. Kruspe)
  5:45
   
12/04/2019
CD-Single Vertigo / Capitol 060257755354 (UMG) / EAN 0602577553547
Toon detailsAlles beluisteren
1.Deutschland (Album Version)
  5:23
2.Deutschland (RMX by Richard Z. Kruspe)
5:45
   
12/04/2019
7" Single Vertigo / Capitol 00602577618888 (UMG) / EAN 0602577618888
Toon detailsAlles beluisteren
1.Deutschland (Album Version)
  5:23
2.Deutschland (RMX by Richard Z. Kruspe)
5:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:18DeutschlandVertigo / Capitol
00602577668449
Single
Digital
30/03/2019
RMX by Richard Z. Kruspe5:45DeutschlandVertigo / Capitol
00602577557194
Single
Digital
30/03/2019
Album Version5:23DeutschlandVertigo / Capitol
060257755354
Single
CD-Single
12/04/2019
Album Version5:23DeutschlandVertigo / Capitol
00602577618888
Single
7" Single
12/04/2019
RMX by Richard Z. Kruspe5:45DeutschlandVertigo / Capitol
00602577618888
Single
7" Single
12/04/2019
»» alles tonen

Rammstein   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sonne17/03/20012411
Links 2-3-421/07/2001604
Ich will08/12/2001528
Mutter04/05/2002694
Feuer frei!09/11/2002701
Mein Teil28/08/2004158
Amerika02/10/20041612
Keine Lust12/03/2005197
Ohne dich18/06/2005302
Benzin15/10/2005254
Rosenrot24/12/2005435
Mann gegen Mann11/03/2006352
Pussy03/10/2009432
Mein Land19/11/2011881
Deutschland06/04/2019741
Zeit19/03/2022961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Herzeleid06/09/1997505
Sehnsucht06/09/1997285
Live aus Berlin11/09/1999436
Mutter14/04/2001472
Reise, Reise02/10/2004232
Rosenrot05/11/2005424
Völkerball25/11/2006716
Liebe ist für alle da24/10/2009129
Made In Germany10/12/20111827
Paris27/05/2017103
Rammstein25/05/2019134
Zeit07/05/2022122
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live aus Berlin [DVD]15/06/2002416
Videos 1995 - 2012 [DVD]22/12/2012729
In Amerika [DVD]03/10/2015281
Paris [DVD]27/05/2017166
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29Rammstein - Deutschland (Reviews: 68)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Rammstein is terug en vooral in goede vorm.

BingTheKing
******
Rammstein zoals we Rammstein kennen, topplaat

Farg0
*****
tolles comeback!

musikmannen
******
Great

Rootje
******
De controverse was weer compleet door dit nummer
Fatsoenrakkers die volledig van slag waren, maar de band werd (weer eens) volledig verkeerd begrepen.
Werden door de clip als nazi's en extreemrechts neergezet, maar de band heeft het juist over de zwarte kant van Duitsland in de tweede oorlog. en dat dat beschamend was.
Doel wederom bereikt van Rammstein iedereen had het weer over.
Daarnaast, gewoon een ijzersterke song.

Bert E.
*****
Slechts 1 week in de Nederlandse hitparade. Schande.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Alleen bestemd voor de echte liefhebbers van "Rammstein" !!! De klasse band uit Duitsland !!! Vet 5 sterren ☺!!!

BeansterBarnes
*****
Wicked track!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?