Radiohead - TKOL RMX 1234567

Cover Radiohead - TKOL RMX 1234567
CD
Ticker Tape / XL TICK010CD

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/10/2011 (Positie 74)
Laatste week notering:22/10/2011 (Positie 92)
Piekpositie:74 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:14699 (36 Punten)
Alternative:15/10/2011 / Piek: 20 / Weken: 2
Combialbum:15/10/2011 / Piek: 88 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 95 / Weken: 2
fr  Piek: 29 / Weken: 3
nl  Piek: 74 / Weken: 2
be  Piek: 43 / Weken: 2 (V)
  Piek: 61 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 63 / Weken: 1

Tracks

07/10/2011
CD Ticker Tape / XL TICK010CD / EAN 0827565058501
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Little By Little (Caribou Rmx)
  5:40
2.Lotus Flower (Jacques Greene Rmx)
  7:10
3.Morning Mr. Magpie (Nathan Fake Rmx)
  4:52
4.Bloom (Harmonic 313 Rmx)
  5:04
5.Bloom (Mark Pritchard Rmx)
  6:07
6.Feral (Lone Rmx)
  5:17
7.Morning Mr. Magpie (Pearson Sound Scanger Rmx)
  4:38
8.Separator (Four Tet Rmx)
  7:03
CD 2:
1.Give Up The Ghost (Thriller Houseghost Rmx)
  6:13
2.Codex (Illum Sphere Rmx)
  4:34
3.Little By Little (Shed Rmx)
  4:49
4.Give Up The Ghost (Brokenchord Rmx)
  5:05
5.TKOL (Altrice Rmx)
  6:02
6.Bloom (Blawan Rmx)
  7:29
7.Good Evening Mrs Magpie (Modeselektor Rmx)
  7:44
8.Bloom (Objekt Rmx)
  5:21
9.Bloom (Jamie xx Rework)
  2:28
10.Separator (Anstam Rmx)
  4:50
11.Lotus Flower (SBTRKT Rmx)
  5:21
   

Radiohead   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Creep29/05/1993138
Street Spirit (Fade Out)16/03/1996267
Paranoid Android14/06/1997618
Karma Police02/08/1997508
No Surprises22/11/1997587
Pyramid Song26/05/2001235
Knives Out18/08/2001632
There There07/06/2003483
Go To Sleep06/09/2003553
2+2=510/01/2004991
Nude12/04/200883
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pablo Honey26/06/1993619
The Bends01/04/19952031
OK Computer28/06/1997242
Kid A07/10/2000414
Amnesiac09/06/2001314
I Might Be Wrong - Live Recordings01/12/2001941
Hail To The Thief21/06/2003415
Com Lag 2plus2isfive15/05/2004624
In Rainbows05/01/2008738
The Best Of07/06/2008917
The King Of Limbs02/04/2011311
TKOL RMX 123456715/10/2011742
A Moon Shaped Pool14/05/2016244
OK Computer OKnotOK 1997 201701/07/201755
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Best Of [DVD]07/06/2008126
Rocks Germany 2001 [DVD]22/11/2008281
The King Of Limbs - Live From The Basement [DVD]28/01/2012137
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?