Radiohead - Paperbag Writer

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Radiohead
Producer:Nigel Godrich
Radiohead
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58There ThereParlophone
5523362
Single
CD-Maxi
26/05/2003
3:58Com Lag 2plus2isfiveEMI
TOCP-66280
Album
CD
24/03/2004
3:58Hail To The Thief [Collector's Edition]Parlophone
6970972
Album
CD
28/08/2009

Radiohead   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Creep29/05/1993138
Street Spirit (Fade Out)16/03/1996267
Paranoid Android14/06/1997618
Karma Police02/08/1997508
No Surprises22/11/1997587
Pyramid Song26/05/2001235
Knives Out18/08/2001632
There There07/06/2003483
Go To Sleep06/09/2003553
2+2=510/01/2004991
Nude12/04/200883
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pablo Honey26/06/1993619
The Bends01/04/19952031
OK Computer28/06/1997242
Kid A07/10/2000414
Amnesiac09/06/2001314
I Might Be Wrong - Live Recordings01/12/2001941
Hail To The Thief21/06/2003415
Com Lag 2plus2isfive15/05/2004624
In Rainbows05/01/2008738
The Best Of07/06/2008917
The King Of Limbs02/04/2011311
TKOL RMX 123456715/10/2011742
A Moon Shaped Pool14/05/2016244
OK Computer OKnotOK 1997 201701/07/201755
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Best Of [DVD]07/06/2008126
Rocks Germany 2001 [DVD]22/11/2008281
The King Of Limbs - Live From The Basement [DVD]28/01/2012137
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?