Radiohead - Karma Police

Cover Radiohead - Karma Police
CD-Single
Parlophone CDODATAS03 (uk)
Cover Radiohead - Karma Police
CD-Single
Parlophone CDNODATA 03 (uk)
Cover Radiohead - Karma Police
12" EP
Capitol 6935351 (us,eu)

Charts

Binnenkomst:02/08/1997 (Positie 65)
Laatste week notering:20/09/1997 (Positie 83)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:13216 (304 Punten)
In de landen:
fr  Piek: 153 / Weken: 1
nl  Piek: 50 / Weken: 8
be  Tip (V)
  Piek: 35 / Weken: 4 (W)
fi  Piek: 15 / Weken: 1
dk  Piek: 15 / Weken: 1
nz  Piek: 32 / Weken: 3

Tracks

25/08/1997
CD-Single Parlophone CDODATAS03 (EMI) [uk] / EAN 0724388455527
Toon detailsAlles beluisteren
1.Karma Police
  4:23
2.Meeting In The Aisle
  3:08
3.Lull
  2:28
   
25/08/1997
CD-Single Parlophone CDNODATA 03 [uk] / EAN 0724388455626
Toon detailsAlles beluisteren
1.Karma Police
  4:23
2.Climbing Up The Walls (Zero 7 Mix)
5:19
3.Climbing Up The Walls (Fila Brazillia Mix)
6:24
   
18/04/2009
Limited Edition - 12" EP Capitol 6935351 (EMI) [us,eu] / EAN 5099969353512
Toon detailsAlles beluisteren
1.Karma Police
  4:21
2.Meeting In The Aisle
  3:07
3.Lull
  2:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:22OK ComputerParlophone
8552292
Album
CD
16/06/1997
4:23Karma PoliceParlophone
CDODATAS03
Single
CD-Single
25/08/1997
4:23Karma PoliceParlophone
CDNODATA 03
Single
CD-Single
25/08/1997
4:22Now That's What I Call Music! 38Virgin
CDNOW38 / 8239112
Compilatie
CD
17/11/1997
4:30Now That's What I Call Music! [US]Virgin
8467952
Compilatie
CD
27/10/1998
»» alles tonen

Radiohead   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Creep29/05/1993138
Street Spirit (Fade Out)16/03/1996267
Paranoid Android14/06/1997618
Karma Police02/08/1997508
No Surprises22/11/1997587
Pyramid Song26/05/2001235
Knives Out18/08/2001632
There There07/06/2003483
Go To Sleep06/09/2003553
2+2=510/01/2004991
Nude12/04/200883
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pablo Honey26/06/1993619
The Bends01/04/19952031
OK Computer28/06/1997242
Kid A07/10/2000414
Amnesiac09/06/2001314
I Might Be Wrong - Live Recordings01/12/2001941
Hail To The Thief21/06/2003415
Com Lag 2plus2isfive15/05/2004624
In Rainbows05/01/2008738
The Best Of07/06/2008917
The King Of Limbs02/04/2011311
TKOL RMX 123456715/10/2011742
A Moon Shaped Pool14/05/2016244
OK Computer OKnotOK 1997 201701/07/201755
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Best Of [DVD]07/06/2008126
Rocks Germany 2001 [DVD]22/11/2008281
The King Of Limbs - Live From The Basement [DVD]28/01/2012137
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.05 (Reviews: 113)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/10/2006 20:25
Snormobiel Beusichem
****
▒ Keurige vier sterren plaat van de Britse alternatieve rockformatie uit Oxfordshire: "Radiohead", uit begin augustus 1997 !!! Deed het in de Nederlandse hitlijsten eigenlijk helemaal niet zo goed !!! Maar dat zegt totaal niets over de plaat zelf ☺!!!

@12-09-2016: ▒ (NL Top 40: 4 wk / # 33) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 12/09/2016 11:58

Hijinx
******
A Masterpiece

super50hmtv
******
Had van mij veel meer verdiend in de Nederlandse hitparades. Wat een supernummer van Radiohead!

Fliptop
******
This is what you get when you are such a good song.

bluezombie
******
Brilliant song. Easily my favourite of theirs, it's so good!

alleyt1989
*****
alright, but not as good as 'no surprises'

Topbart
*****
In augustus 1997 de 2e single van "Ok computer". Dit is een prachtige single. Heeft iets meewoedigs. Mooi gezongen en ook leuke videoclip

nirvanamusic87
*****
Great track. UK#8.

zxcvcxz
******
Great but I prefer the other songs on the album. This ones easiest to listen to. This and No Surprises are the easy songs.

irelander
******
Incredible!
Laatst gewijzigd: 30/01/2012 23:24

BeansterBarnes
*****
Peaking at #71 in Australia, 1997.

#9 TRIPLE J HOTTEST 100 (1997)

P=64
Laatst gewijzigd: 30/09/2018 08:15

2011musicpower
******
This and "No Surprises" are there when it comes to Radiohead.

Chris A
*****
Great song.

liam99
*****
One of my favs from Radiohead.

jayj95
******
Masterpiece!
Laatst gewijzigd: 05/04/2013 12:42

KingBandicoot
****
A bit overrated, but quite nice.

Fenrik
******
Magnificent track, one of the best on one of the best albums of all time.

MUSICBOJ
*****
Prachtig nummer van de band: "Radiohead", maar spijtig genoeg absoluut ondergewaardeerd gebleven in de charts!!! Gelukkig kan na het avontuur in: "The Voice Van Vlaanderen", dit origineel nummerke nog wat gaan doen in de Back Catalogue van de Ultratop, zou op zijn minst gehéél terecht zijn!!! 😉

gherkin
******
Fenomenaal goed nummer.

LIFTER500
***
Don't like it that much but it does have a cool video
so it gets a bit above average overall for that. 3.2.

Mark1984
******
Zeker een juweeltje! net als de video clip

Rootje
******
Muzikaal meesterwerkje van Radiohead.
Mooi hoor!
Laatst gewijzigd: 02/06/2017 23:02

BingTheKing
*****
kan er prima mee door

Linsanity1996
******
This is a brilliant song indeed, possibly my fav off the album.
Laatst gewijzigd: 06/12/2016 13:04

hugo1960
*****
Ook deze "Karma Police" reken ik tot één van de toppertjes die deze band heeft voortgebracht. Meeslepend tot het einde.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?