Racoon - Took A Hit

Cover Racoon - Took A Hit
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Wouter Van Belle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/08/2011 (Positie 81)
Laatste week notering:03/12/2011 (Positie 81)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:10969 (413 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 57 / Weken: 15
be  Tip (V)

Tracks

05/03/2012
Promo - CD-Single Play It Again Sam 481.A061.328 / PIASNL (PIAS) / EAN 5414939153921
Toon detailsAlles beluisteren
1.Took A Hit
  3:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Liverpool RainPlay It Again Sam
541493910742
Album
CD
06/05/2011
3:23Hitzone 59USM
5335377
Compilatie
CD
16/09/2011
3:23Took A Hit [Promo]Play It Again Sam
481.A061.328 / PIASNL
Single
CD-Single
05/03/2012
3:45Liverpool RainRacoon
WMG 2564662223
Album
CD
27/04/2012
Radio Version3:24The Singles CollectionPlay It Again Sam
5414939389023
Album
CD
18/03/2013
»» alles tonen

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012664
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
Het is al laat toch01/02/2020754
De echte vent05/09/20202635
Hee joh jip27/03/2021379
Geef je hart niet zomaar weg09/10/2021682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
Spijt is iets voor later09/10/202112
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58Racoon - Took A Hit (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Vrij briljante nieuwe single van Racoon. Het is vooral die baritonsax die het werk hier doet, maar laten we ook de topzang van Van der Weide niet vergeten.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima voorloper uit april 2011 van hun album "Liverpool Rain" !!! Ook ik ga ruim voor een voldoende, al denk ik niet dat het eventueel een hoogvlieger in de vaderlandse hitlijsten is ☺!!!

RV
******
Briljant wil ik dit nummer niet noemen, maar het is wél pakken beter dan voorganger No Mercy. Serieus, de debuutsingle van hun laatste plaat was een regelrechte misser. Kennelijk dacht Nederland daar niet zo over, want het werd een grote hit. Nu komen ze met een wat steviger nummer, wat het waarschijnlijk weer helemaal níét goed gaat doen in de charts. Typisch.

Edit 05/02/2012: Goed, ik neem terug wat ik heb gezegd: dit is nummer is wél briljant. Soms maakt Racoon een nummer dat er helemaal uitspringt (zoals 'Love You More') en deze 'Took A Hit' hoort daar zeker ook bij. Fantastische plaat!
Laatst gewijzigd: 05/02/2012 21:05

Supersok
***
Racoon is tegenwoordig helemaal hip! En dat gun ik ze van harte, ze hebben het verdiend na hun grote hit 'No mercy'
Maar ik ben bang dat deze plaat niet dezelfde hitpotentie heeft.
Het mist net dat ene pakkende stukje!

gherkin
*****
Geen aanmerkingen op deze fijne Nederlandse plaat.

EDIT: Ondertussen ook al in onze Afrekening geraakt. Terecht!
Laatst gewijzigd: 12/05/2012 13:11

RonH
****
Gisteren op radio 2 gehoord en ik moet zeggen, een heel lekker nummer (4,5).
Racoon is misschien een beetje "low profile", vergeleken met diverse andere bands, maar regelmatig weten ze toch behoorlijk te boeien met goede nummers.
En daar draait het op de lange termijn om!

LLonden
****
Wel een aardige plaat.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?