Racoon - Spijt is iets voor later

Cover Racoon - Spijt is iets voor later
Digital
Sony 886449161065 (nl)
CD
Sony 0194398875323 (nl)
LP Limited Edition on Transparant Vinyl
Sony 194398875415 (nl)

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/10/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:16/10/2021 (Positie 2)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:9572 (199 Punten)
Vinyl 33:09/10/2021 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 2
be  Piek: 62 / Weken: 1 (V)

Tracks

01/10/2021
Digital Sony 886449161065 (Sony) [nl] / EAN 0886449161065
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/10/2021
CD Sony 0194398875323 (Sony) [nl] / EAN 0194398875323
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/10/2021
Limited Edition on Transparant Vinyl - LP Sony 194398875415 (Sony) [nl] / EAN 0194398875415
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
CD
   

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012664
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
Het is al laat toch01/02/2020754
De echte vent05/09/20202635
Hee joh jip27/03/2021379
Geef je hart niet zomaar weg09/10/2021682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
Spijt is iets voor later09/10/202112
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Racoon - Spijt is iets voor later (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
****
Dit album vind ik dan weer dik in orde. Mooie maatschappijkritische teksten om over na te denken.
De muziek is niet altijd al te spannend, maar oke.
Geen spijt van de luisterbeurt
Laatst gewijzigd: 01/10/2021 20:17
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?