Racoon - Het is al laat toch

Cover Racoon - Het is al laat toch
Digital
Sony 886448216643

Charts

Binnenkomst:01/02/2020 (Positie 53)
Laatste week notering:04/04/2020 (Positie 10)
Piekpositie:8 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4511 (834 Punten)
Airplay:01/02/2020 / Piek: 4 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 10
be  Tip (V)

Tracks

24/01/2020
Digital Sony 886448216643 (Sony) / EAN 0886448216643
Toon detailsAlles beluisteren
1.Het is al laat toch
  3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Het is al laat tochSony
886448216643
Single
Digital
24/01/2020

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012661
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
Het is al laat toch01/02/2020810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Toffe single
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?