Racoon - Hee joh jip

Cover Racoon - Hee joh jip
Digital
Sony 886449132003 (nl)

Charts

Binnenkomst:27/03/2021 (Positie 84)
Laatste week notering:22/05/2021 (Positie 71)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:11779 (373 Punten)
Airplay:27/03/2021 / Piek: 21 / Weken: 9
In de landen:
nl  Piek: 37 / Weken: 9
be  Tip (V)

Tracks

19/03/2021
Digital Sony 886449132003 (Sony) [nl] / EAN 0886449132003
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hee joh jip
  3:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00Hee joh jipSony
886449132003
Single
Digital
19/03/2021

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012664
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
Het is al laat toch01/02/2020753
De echte vent05/09/20202634
Hee joh jip27/03/2021379
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Racoon - Hee joh jip (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Racoon zorgt hier toch weer voor een vrij fijn liedje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?