Racoon - Fun We Had

Cover Racoon - Fun We Had
Digital
Petrol - (be)

Charts

Single Tip:07/11/2015 / Piek: 28 / Weken: 1

Tracks

05/10/2015
Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fun We Had (Single Mix)
  3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:36All In Good TimePetrol
0783174
Album
CD
20/02/2015
Single Mix3:59Fun We HadPetrol
-
Single
Digital
05/10/2015

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012664
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
Het is al laat toch01/02/2020753
De echte vent05/09/20202634
Hee joh jip27/03/2021379
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25Racoon - Fun We Had (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Leuk nummer.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Goede track uit ½ februari 2015 van de Zeelandse formatie uit Goes: "Racoon" !!! O.a. terug te vinden op hun studioalbum: "All In Good Time" !!! Nipt 4 sterren ☺!!!

DeejayDave
****
Als ik me niet vergis al een tijdje de vaste afsluiter van elk Racoon-concert. Daar is het ook een prima plaat voor. Vreemd dat we die overigens nu nog eens voor de kiezen krijgen.

Edit: Hm vooruit het album komt uit februari. In m'n gedachten was het al veel langer terug uitgebracht.
Laatst gewijzigd: 15/10/2015 14:20
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?