Racoon - Freedom

Cover Racoon - Freedom
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Wouter Van Belle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/09/2012 (Positie 92)
Laatste week notering:10/11/2012 (Positie 92)
Piekpositie:81 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:20629 (83 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 81 / Weken: 7

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17Liverpool RainPlay It Again Sam
541493910742
Album
CD
06/05/2011
3:17Liverpool RainRacoon
WMG 2564662223
Album
CD
27/04/2012
3:18The Singles CollectionPlay It Again Sam
5414939389023
Album
CD
18/03/2013
3:17Liverpool RainPlay It Again Sam
541493911771
Album
LP
22/04/2017

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012664
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
Het is al laat toch01/02/2020754
De echte vent05/09/20202635
Hee joh jip27/03/2021379
Geef je hart niet zomaar weg09/10/2021682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
Spijt is iets voor later09/10/202112
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11Racoon - Freedom (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Na het ge-wel-dige "Liverpool rain" valt deze 'nieuwe' van Racoon wat tegen. Typische albumtrack.

gherkin
*****
Behoort bij het beste wat Nederland te bieden heeft, al is deze nieuwe single niet zo goed als pakweg Liverpool Rain of Afrekeninghitje Took A Hit.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima swingende track, roepend naar vrijheid, uit april 2011 van de Nederlandse formatie "Racoon", afkomstig van hun gouden album "Liverpool Rain" !!! Dik 4 sterren ☺!!!

Supersok
****
Prima plaatje om in de relax-modus eens rustig naar te luisteren. Maar of het wat voor de hitlijsten is? ik durf het te betwijfelen.

LLonden
****
Prima plaat.

RV
****
Soms vraag ik me af of Snormobiel wel verstand heeft van muziek? Dit is toch geen swingende plaat, jongen!!! Hoe dan ook, ik vind dit nummer zeker beter dan No Mercy en Don't Give Up The Fight, maar Took A Hit en Liverpool Rain zijn gewoon honderd maal beter. Bovendien is dit ook alweer de vijfde single van hun album uit begin 2011, dus een grote hit zit hier niet in.
Laatst gewijzigd: 30/09/2012 15:48

willem1345
****
Racoon stelt zelden teleur, want ook dit nummer is weer helemaal in orde. 'Freedom' is niet zo goed als de eerdere singles van dit album, maar zelfs een minder nummer op een album van Racoon is nog te moeite waard!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?