Racoon - Don't Give Up The Fight

Cover Racoon - Don't Give Up The Fight
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Wouter Van Belle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/12/2011 (Positie 37)
Laatste week notering:12/05/2012 (Positie 88)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:3306 (975 Punten)
Download:31/12/2011 / Piek: 8 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 20

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30Liverpool RainPlay It Again Sam
541493910742
Album
CD
06/05/2011
3:30Hitzone 61USM
5337983
Compilatie
CD
20/04/2012
3:30Liverpool RainRacoon
WMG 2564662223
Album
CD
27/04/2012
3:20The Singles CollectionPlay It Again Sam
5414939389023
Album
CD
18/03/2013
3:30Liverpool RainPlay It Again Sam
541493911771
Album
LP
22/04/2017

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012661
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Prachtig in zijn eenvoud.

gherkin
*****
Zeer mooi nummer.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Sinds het bestaan van 'Stichting Jayden' (die vechten tegen neroblastoom kinderkanker) is de Nederlandse band "Racoon" ambassadeur van deze stichting !!! In mei 2011 brachten zij hun album "Liverpool Rain", met daarop deze speciale en mooie nummer "Don't Give Up The Fight" uit !!! De opbrengst gaat geheel naar dit goede doel !!! R.I.P. "Jayden" !!! Precies 5 sterren ☺!!!

bjorn614
***
Ik ben niet zo positief ik vind het nummer echt niet bij deze groep passen en ook het is iets te traag

Supersok
***
voor het nummer zelf wil ik best 4 sterren geven, maar dit nummer is echt niet geschikt om als single uit te brengen. vandaar dat ik blijf steken bij 3 sterren. Helaas.

RV
**
Ik vind het eerlijk gezegd een ontzettend zeiknummer. Er kan best een beetje opbouw in komen, nu is het een beetje onsamenhangend. 2* en zeker niet meer.

LUVSTUFF
******
Heel erg mooi nummer. Anders dan wat we tnt van ze gewend zijn. Maar deze song is een juweeltje... en indrukwekkende tekst.

willem1345
*****
Prachtig nummer van Racoon. 'Dont Give Up The Fight' is muzikaal niet alleen een buitenbeentje in de top 100, maar ook de tekst gaat veel dieper dan bij vele andere nummers in deze lijst. De top 10 notering is meer dan verdiend!

Topbart
**
erg matig
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?