Racoon - Close Your Eyes

Cover Racoon - Close Your Eyes
CD-Single
PIAS 484.0123.122

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Michel Schoots
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/03/2007 (Positie 83)
Laatste week notering:26/05/2007 (Positie 88)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:13770 (297 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 47 / Weken: 11

Tracks

09/03/2007
CD-Single Play It Again Sam 484.0123.122 / EAN 5413356118728
Toon detailsAlles beluisteren
1.Close Your Eyes
3:51
2.Little Time
3:28
3.Door Slammed
2:28
4.Don't Believe You
1:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Close Your EyesPlay It Again Sam
484.0123.122
Single
CD-Single
09/03/2007
3:49The Singles CollectionPlay It Again Sam
5414939389023
Album
CD
18/03/2013

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012664
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
Het is al laat toch01/02/2020753
De echte vent05/09/20202634
Hee joh jip27/03/2021379
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75Racoon - Close Your Eyes (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
16/03/2007 15:10
Snormobiel Beusichem
****
▓ Als ik het helemaal goed begrepen heb is dit de nieuwe plaat van "Racoon", maart 2007 !!! Het schijnt ook in de nieuwe bioscoopfilm "Kicks" een belangrijke rol te spelen !!! Ze komen er nieuw mee binnen in de Nederlandse Single Top 100 van 17-03-2007 op # 83 !!! Voorlopig 4 sterren !!!

Topbart
****
sehr gut........

tigerlover
**
Racoon heeft me nooit iets gedaan

gherkin
****
Aardig plaatje, maar niet hun beste.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?