Racoon - Brother

Cover Racoon - Brother
CD-Single
Pias / 481.0091.122

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Michel Schoots
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/03/2006 (Positie 97)
Laatste week notering:27/01/2007 (Positie 95)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:4279 (879 Punten)
s2:14/10/2006 / Piek: 29 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 34 / Weken: 25

Tracks

13/03/2006
CD-Single Play It Again Sam 481.0091.122
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brother
2.Brother (Live at Paradiso, Amsterdam, December 29th, 2005)
3.Sunny Afternoon (Recorded at 3FM "Claudia d'r op", April 13th, 2005)
4.Genius (Recorded at 3FM "En dit is Claudia", May 16th, 2002)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45Happy FamilyPlay It Again Sam
481.0059.124
Single
CD-Single
18/04/2005
BrotherPlay It Again Sam
481.0091.122
Single
CD-Single
13/03/2006
Live at Paradiso, Amsterdam, December 29th, 2005BrotherPlay It Again Sam
481.0091.122
Single
CD-Single
13/03/2006
2:43The Singles CollectionPlay It Again Sam
5414939389023
Album
CD
18/03/2013

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012664
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
Het is al laat toch01/02/2020754
De echte vent05/09/20202635
Hee joh jip27/03/2021379
Geef je hart niet zomaar weg09/10/2021682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
Spijt is iets voor later09/10/202112
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Racoon - Brother (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/09/2006 16:41
Snormobiel Beusichem
****
▓ Hernieuwde kennismaking met "Brother" van de formatie "Racoon" !!! Deze ø plaat komt hernieuwd binnen in de Nederlandse Tip 30 van 30-09-2006 !!! Zal het dan nu eindelijk lukken ??? Ik hoop het wel voor ze !!!

DeejayDave
*****
Niet zo goed als "Love you more", maar wel weer een uitstekende gitaarballad van de Nederlandse band Racoon. Bereikte in twee etappes de top 10 in mijn persoonlijke lijst. (#5 / 20 weken)

tigerlover
***
niet mijn ding
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?