R.I.O. - Shine On

Cover R.I.O. - Shine On
CD-Single
Spinnin' SPCDS10237 (nl)
Cover R.I.O. - Shine On
CD-Maxi
Tiger / Kontor 0192205KON (ch,de)
Cover R.I.O. - Shine On
Digital
Tiger / Zooland 281132751 (ch,de)

Charts

Binnenkomst:23/08/2008 (Positie 78)
Laatste week notering:18/10/2008 (Positie 89)
Piekpositie:43 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:12990 (305 Punten)
TMF Superchart:06/09/2008 / Piek: 29 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 17 / Weken: 51
de  Piek: 25 / Weken: 20
at  Piek: 21 / Weken: 23
fr  Piek: 8 / Weken: 24
nl  Piek: 43 / Weken: 9
se  Piek: 10 / Weken: 11
it  Piek: 8 / Weken: 3
es  Piek: 22 / Weken: 13

Tracks

01/05/2008
Digital Tiger / Zooland 281132751 [ch,de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shine On (Radio Mix)
  3:23
2.Shine On (Spencer & Hill Radio Edit)
3:02
3.Shine On (Soft House Radio Mix)
3:21
4.Shine On (Mondo Radio Edit)
3:21
5.Shine On
6:03
6.Shine On (Extended Mix)
6:05
7.Shine On (Spencer & Hill Remix)
6:18
8.Shine On (Soft House Mix)
5:36
9.Shine On (Mondo Remix)
5:53
   
26/07/2008
CD-Maxi Tiger / Kontor 0192205KON [ch,de] / EAN 4250117610944
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shine On (Radio Mix)
  3:23
2.Shine On (Spencer&Hill Radio Edit)
3:02
3.Shine On (Spencer&Hill Remix)
6:18
4.De Janeiro (Radio Mix)
  3:23
5.De Janeiro (S&H Project Remix)
6:13
   
15/08/2008
CD-Single Spinnin' SPCDS10237 [nl] / EAN 8712944403602
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shine On (Radio Mix)
  3:23
2.Shine On (Spencer & Hill Remix)
6:18
3.Shine On (Soft House Mix)
5:36
4.Shine On (Extended Mix)
6:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Mix3:23Shine OnTiger / Zooland
281132751
Single
Digital
01/05/2008
Spencer & Hill Radio Edit3:02Shine OnTiger / Zooland
281132751
Single
Digital
01/05/2008
Soft House Radio Mix3:21Shine OnTiger / Zooland
281132751
Single
Digital
01/05/2008
Mondo Radio Edit3:21Shine OnTiger / Zooland
281132751
Single
Digital
01/05/2008
6:03Shine OnTiger / Zooland
281132751
Single
Digital
01/05/2008
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.13 (Reviews: 109)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Lekkere zwoele vlotte zomerdansplaat van "R.I.O" uit juni 2008 !!! Begint nu eindelijk ook de Nederlandse hitlijsten méér leven in te blazen, augustus 2008 ☺!!!

stas274
****
Vote only.

DeejayDave
****
Mooi zomers plaatje van R.I.O. Gaat hopelijk net zo scoren als de voorloper 'De Janeiro'.

skizzo
******
its #4 in Italy and #2 in Portugal.

greekcircle
*****
This is a very good song , mixture of reggae and pop , great summer track

Chemmical
****
Not bad, but not amazing either.

bjorn614
*****
Prima zomersingle

gherkin
**
Nee, niet geweldig.

wefoundove
******
best r.i.o. song
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?