R.I.O. - Like I Love You

Cover R.I.O. - Like I Love You
CD-Maxi
X-Energy X 12350.11 (it)
Cover R.I.O. - Like I Love You
Digital
Zooland / Kontor 413259668 (ch,de)
Cover R.I.O. - Like I Love You
Digital EP
Zoo Digital / Zooland ZD167 (ch,de)
Cover R.I.O. - Like I Love You
Digital EP
Spinnin' 417448014 (nl)
Cover R.I.O. - Like I Love You
Cover
Cover R.I.O. - Like I Love You
Digital
X-Energy 414017911 (it)

Charts

Binnenkomst:05/02/2011 (Positie 38)
Laatste week notering:07/05/2011 (Positie 100)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:5298 (739 Punten)
Dance:05/02/2011 / Piek: 6 / Weken: 17
Download:05/02/2011 / Piek: 27 / Weken: 11
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 3
de  Piek: 31 / Weken: 7
at  Piek: 35 / Weken: 18
nl  Piek: 29 / Weken: 14

Tracks

18/01/2010
Digital X-Energy 414017911 [it]
28/01/2010
Digital Zooland / Kontor 413259668 [ch,de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Like I Love You (Video Edit)
  3:23
2.Like I Love You (Money G Radio Edit)
3:42
3.Like I Love You (Black Toys Radio Edit)
3:18
4.Like I Love You (Extended Mix)
5:44
5.Like I Love You (Money G Remix)
5:23
6.Like I Love You (Black Toys Remix)
4:52
   
2010
CD-Maxi X-Energy X 12350.11 [it] / EAN 8014090163509
08/04/2011
Digital X-Energy 431231875 [it]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Like I Love You (Raf Marchesini Radio Edit)
3:28
2.Like I Love You (Original Radio Edit / Video Edit)
  3:23
3.Like I Love You (Raf Marchesini Remix)
6:27
4.Like I Love You (Extended Mix)
5:44
5.Like I Love You (Money G Remix)
5:23
6.Like I Love You (Black Toys Remix)
4:52
7.Like I Love You (Raf Marchesini Instrumental)
4:52
   
28/01/2011
Digital Punch PNCH 007 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Like I Love You (Black Toys Radio Edit)
  3:18
2.Like I Love You (Black Toys Remix)
4:52
   
28/01/2011
EP - Digital Spinnin' 417448014 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Like I Love You (Video Edit)
  3:23
2.Like I Love You (Extended Mix)
5:44
3.Like I Love You (Money G Remix)
5:23
4.Like I Love You (Black Toys Remix)
4:52
   
28/01/2011
EP - Digital Zoo Digital / Zooland ZD167 [ch,de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Like I Love You (Video Edit)
  3:23
2.Like I Love You (Money G Radio Edit)
3:42
3.Like I Love You (Extended Mix)
5:44
4.Like I Love You (Money G Remix)
5:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Video Edit3:23Like I Love YouX-Energy
414017911
Single
Digital
18/01/2010
Money G Radio Edit3:42Like I Love YouX-Energy
414017911
Single
Digital
18/01/2010
Black Toys Radio Edit3:18Like I Love YouX-Energy
414017911
Single
Digital
18/01/2010
Extended Mix5:44Like I Love YouX-Energy
414017911
Single
Digital
18/01/2010
Money G Remix5:23Like I Love YouX-Energy
414017911
Single
Digital
18/01/2010
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.54 (Reviews: 52)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
******
Lekker nummer, maar toch heb ik liever Cascada dan R.I.O.

Edit 03/04/2013: Bijna twee jaar na dato toch maar volle bak voor deze plaat, want ik vind hem toch wel héél erg lekker.
Laatst gewijzigd: 03/04/2013 16:46

Snormobiel Beusichem
***
▒ Matige dansplaat van de Duitse producenten "Manuel Reuter & Yann Peifer" en de Engelse zanger "Neal Antone", alias "R.I.O." uit januari 2011 !!! Dat gebruik van die Voicecoder gaat ook nu al weer snel vervelen ☺!!!

naamloos
*
Irritante song die mij snel gaat vervelen.

Supersok
****
ik heb wel een beetje een zwak voor RIO. Doet me een beetje naar de zomer verlangen.

kelsey91
****
RIO is zomer en daar heb ik zin in, zeker met het zonnetje buiten vlat dit numme rgoed.

LLonden
****
Klinkt wel lekker, maar het verveeld wel snel.

gherkin
*
Vervelend nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?