R.I.O. - Hot Girl

Cover R.I.O. - Hot Girl
CD-Maxi
X-Energy X 12341.10 (it)
Cover R.I.O. - Hot Girl
Digital
Spinnin' 389695944 (nl)

Charts

Binnenkomst:04/09/2010 (Positie 90)
Laatste week notering:18/09/2010 (Positie 100)
Piekpositie:90 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:23870 (12 Punten)
Dance:04/09/2010 / Piek: 10 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 90 / Weken: 2

Tracks

28/08/2010
Digital Spinnin' 389695944 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hot Girl
  3:36
2.Hot Girl (Extended Mix)
5:09
3.Hot Girl (Wideboys Remix)
6:50
4.Hot Girl (Money G Remix)
5:20
5.Hot Girl (Soundpusher Remix)
5:20
6.Hot Girl (Olav Basoski Remix)
6:46
   
30/08/2010
CD-Maxi X-Energy X 12341.10 [it] / EAN 0801490163417
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hot Girl (Video Mix / Radio Edit)
  3:39
2.Hot Girl (Extended Mix)
5:09
3.Hot Girl (Wideboys Remix)
6:50
4.Hot Girl (Soundpusher Remix)
5:20
5.Hot Girl (LaSelva Remix)
6:20
6.Hot Girl (Olav Basoski Remix)
6:46
7.Hot Girl (Zoot Remix)
5:37
8.Hot Girl (Money G Remix)
5:20
9.Hot Girl (Wideboys Remix Edit)
3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Dan Winter Radio Edit3:47Future Trance Vol. 53Polystar
06007 5330319
Compilatie
CD
27/08/2010
3:36Hot GirlSpinnin'
389695944
Single
Digital
28/08/2010
Extended Mix5:09Hot GirlSpinnin'
389695944
Single
Digital
28/08/2010
Wideboys Remix6:50Hot GirlSpinnin'
389695944
Single
Digital
28/08/2010
Money G Remix5:20Hot GirlSpinnin'
389695944
Single
Digital
28/08/2010
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.53 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
In tegenstelling tot de laatste singles probeert RIO nu weer eens 'iets' nieuws. De sound is wat veranderd, maar pakt wat mij betreft niet echt goed uit. Maak dan maar steeds hetzelfde nummertje.

RV
******
Hè hè, R.I.O. is eindelijk een nieuwe weg ingeslagen; het begon namelijk wel erg vervelend te worden, steeds hetzelfde nummer... Deze nieuwe en vernieuwende single doet me een beetje denken aan 'Sexy Bitch' van David Guetta en Akon, maar misschien is dat juist wel een goede zet geweest. Ik vind in ieder geval van wel, aangezien mijn maximale beoordeling van dit nummer!

DrBassdrum
*****
Lekker plaatje weer. Maar zelfs deze vind ik veel lijken op zijn oudere werk.

Het vreemdste blijft toch dat de muziek afkomstig is van dezelfde producers als Cascada en Tune-Up! ;-)

naamloos
**
Niet boeiend.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Wanneer wordt er nu eens opgehouden om die zangstem te vervormen ??? Dat moet schijnbaar nogsteeds zéér leuk zijn, maar volgens mij is die tijd allang voorbij !!! Een minpuntje voor deze dansplaat dus van "R.I.O" uit de zomer van 2010 ☺!!!

skottie
****
prima plaat maar gaat wel vervelen

drdjrene
***
Dertien in een dozijnplaatje met de eeuwige vervormde stem. Op zich niks mis mee, maar wel een nummer dat je heel snel weer vergeet.

Supersok
**
weinig vernieuwend en zelfs teleurstellend
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?