Procol Harum - A Salty Dog

Cover Procol Harum - A Salty Dog
7" Single
Polydor 59 293
Cover Procol Harum - A Salty Dog
7" EP
Festival FX-11635 (au)
Cover Procol Harum - A Salty Dog
7" Single
Polydor 59 293
Cover Procol Harum - A Salty Dog
Cover

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Keith Reid
Gary Brooker
Producer:Matthew Fisher
Gecoverd door:Udo Lindenberg (Salty Dog)
Sarah Brightman
Peter Hofmann
Marc Almond
O.R.O. (Un angelo in più)
TransAtlantic
Styx
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/06/1969 (Positie 15)
Laatste week notering:16/08/1969 (Positie 23)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4739 (809 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 9
be  Tip (W)

Tracks

1969
7" Single Polydor 59 293
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Salty Dog
  4:33
2.Long Gone Geek
3:07
   
1969
7" EP Festival FX-11635 [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Salty Dog
  
2.Juicy John Pink
3.Too Much Between Us
  
4.Wreck Of The Hesperus
  
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:45A Salty DogRegal Zonophone
SLRZ 1009
Album
LP
23/06/1969
4:33A Salty DogPolydor
59 293
Single
7" Single
1969
A Salty DogFestival
FX-11635
Single
7" EP
1969
4:36The Best OfA&M
SP-4401
Album
LP
1972
4:22The Best Of Procol Harum [1972]Karussell
2345 022
Album
LP
1972
»» alles tonen

Procol Harum   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Whiter Shade Of Pale10/06/1967123
Homburg21/10/1967112
A Salty Dog21/06/196939
Conquistador (Procol Harum With The Edmonton Symphony Orchestra)17/06/197295
Grand Hotel05/05/1973203
Pandora's Box04/10/1975204
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Salty Dog19/07/196981
Live (Procol Harum With The Edmonton Symphony Orchestra)17/06/1972210
Grand Hotel28/04/197395
Something Magic26/02/1977163
The Treasure Album - Greatest Hits13/05/19893010
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.24 (Reviews: 63)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/12/2005 02:34
Richard (NL)
******
Great song.
06/09/2007 22:08
Snormobiel Beusichem
******
▒ "All Hands On Deck" !!! Dat zijn de begin woorden van deze prachtige Song uit juni 1969 !!! Met de meeuwen op de achtergrond spelen ze de sterren van de hemel !!! Niet voor niets een Top 3 hit in de Hollandse hitlijsten !!! Schitterend ☺!!!

@10-01-2017: ▒ (NL Top 40: 9 wk / # 3) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 10/01/2017 14:50

DeejayDave
*****
Prachtige plaat van Procol Harum. Klassieker met een hoop meeuwen!

Hitfreak
******
geweldig

naamloos
*****
Fantastische plaat van Gary Brooker en zijn mannen.

Percussionata
******
9 weken Top 40 #3 / 239 punten

Laatst gewijzigd: 15/02/2012 16:00

rien100
******
Dit nummer roept een prachtige, melancholieke sfeer op, karakteristiek door het geluid van de zeemeeuwen.

gherkin
******
Schitterend nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?